• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Avaz.ba

07.07.2021

17:46

HOROR U ILIJAŠU! Sin (50) silovao majku (83), rekao joj da trebaju živeti kao MUŽ I ŽENA, ali da to NIKO NE SME ZNATI!

Vesti

HOROR U ILIJAŠU! Sin (50) silovao majku (83), rekao joj da trebaju živeti kao MUŽ I ŽENA, ali da to NIKO NE SME ZNATI!

Podeli vest

Stravičan slučaj potresao je stanovnike Ilijaša kada je policija dobila gnusnu prijavu da je A.R. (50) poreklom iz Srebrenice silovao 83-godišnju majku

Policija je odmah reagovala te je uhapsila osumnjičenog. Na telu nesrećne žene nakon pregleda uočene su povrede, a njen povredni list dostavljen je postupajućem tužiocu.

Njemu je nakon održanog ročišta određen jednomesečni pritvor koji je u međuvremenu i produžen.

Kako nezvanično saznaje Avaz, on bi se uskoro trebao pred sudom izjasniti o krivici. U međuvremenu je zatraženo i njegovo psihijatrijsko veštačenje.

Starica je policajcima ispričala da se nemili događaj desio u noći između 3. i 4. aprila, kada je njen sin došao u njihovu porodičnu kuću u Ilijašu u kojoj zajedno žive. Pozvao ju je u spavaću sobu da o nečemu pričaju.

Navodno joj je kazao da trebaju živeti kao muž i žena i da to „ni crna zemlja ne sme znati“.

Starica se uplašila i odbila da ide u sobu, na šta joj je pohotni sin prišao te je preneo na bračni krevet u njenu sobu.

- Hajde, skidaj se - usledila je sinovljeva naredba, što je ona odbila uraditi.

Mnogo jači od svoje, 30 godina starije majke, počeo ju je grubo dirati po prsima, dok ga je starica plačući molila da prestane, pokušavajući ga odgurati od sebe.

Njega to nije zaustavilo, već je skinuo pantalone i strgnuo odeću s majke. Žena je počela preklinjati, govoreći mu da je ubije, ali da joj to ne radi. Ni to ga nije zaustavilo, već joj je prekrio rukom usta i silovao je. Fizički slabija, starica se nije uspela odbraniti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17