• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/foxnews

23.09.2021

18:46

Telo penzionerke PRONAĐENO U ZAMRZIVAČU! Kuća bila prepuna otpada, policija zatekla ćerku... /VIDEO/

Vesti

Telo penzionerke PRONAĐENO U ZAMRZIVAČU! Kuća bila prepuna otpada, policija zatekla ćerku... /VIDEO/

Podeli vest

Telo penzionerke (87) pronađeno je u zamrzivaču njene kuće u južnoj Kaliforniji, policija je ispitala njenu ćerku koja je dala vrlo "nedosledne izjave" o tome gde joj se majka nalazi

Policijski službenici otišli su u nedelju ujutru na adresu kako bi proverili šta se događa s Mirijam Travis, jer se kako kažu iz policije, njena druga ćerka koja živi u drugoj državi zabrinula nakon što joj se majka nije javljala više od dva meseca, rekli su policajci.

Policiju je u kući dočekala ženina 64-godišnja ćerka koja živi u istom domaćinstvu, ​a istražitelji su - počeli da primećuju ​​nedosledne izjave u vezi s tim gde joj se mama nalazi - rekao je policajac Havijer Kabrera.

- Bilo je puno znakova upozorenja. Policajci su uspeli da uđu u kuću koja je bila sva u neredu i prepuna otpada. Ulazeći unutra, prošli su kroz garažu i u zamrzivaču otkrili ženino telo - izjavio je Kabrera.


Kako prenosi NBC news, policija je ispitala ćerku i ona je nakratko zadržana u pritvoru, međutim, neće biti uhapšena sve do rezultata obdukcije.


Komšija se prisetio da je nedavno video žrtvinu ćerku ispred njihove kuće i pitao za njenu majku.


- Pitao sam je: "Karol, gde je Mirijam? Reci joj da sam je pozdravio". Ona je rekla: "Oh, u kući je" - rekao je Valentin za NBC Los Angeles.

 

U evidenciji imovine navedeno je da Karol Ečels (64) živi u kući s majkom Mirijam Travis. Novinari su pokušali da od ćerke dobiju komentar, ali nije se javljala ni na jedan telefon.

Dobra komšinica

 

Još jedan dugogodišnji stanovnik ovog naselja Randi Hajs rekao je da je Travis bila dobra komšinica, komunicirali bi međusobno o tome kada će ići na godišnji odmor i biti izvan grada kako bi jedni drugima mogli da pripaze na praznu kuću.

- To je nezamisliva tragedija. Mislim da niko od nas ne bi mogao da zamisli da nam je mama u zamrzivaču, zar ne? - komentarisao je Hajs.

Pokojna žena je 27 godina radila u Kancelariji šerifa okruga Los Anđeles, odnosno od 1963. do penzionisanja 1990. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17