• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.01.2022

20:12

SVI ĆE BITI VAKCINISANI PRE ILI KASNIJE! Nova "Replika" sa Marijom Obradović i Brankom Ružićem!

printscreen

Live TV

SVI ĆE BITI VAKCINISANI PRE ILI KASNIJE! Nova "Replika" sa Marijom Obradović i Brankom Ružićem!

Podeli vest

Ove nedelje u "Replici" gostovali su Marija Obradović, ministarka državne uprave i lokalne samouprave i Branko ružić, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

Obradovićeva je, analizirajući pet događaja koji su obeležili 2021. godinu, istakla da se Srbija odlično bori sa koronavirusom i da će svi pre ili kasnije biti vakcinisani, osim onih koji imaju zdravstvene prepreke. 

Ružić je poručio, da obrazovni sistem nije izgubio ni jedan dan zbog pandemije koronavirusom, niti je bilo mesto gde se taj virus širi. 

A šta su ministri rekli povodom gasnog rata, lažnih ekoloških protesta, otvaranju novih poglavlja u pristupnim pregovorima Srbije sa EU, ali i Inckovog "zakona" pogledajte u video-snimku ispod:


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Apis

pre 2 godine

Pazi da se ne vakcinisem i mislim da ce doticna gospoda i ostali na celu sa AV vrlo brzo biti skinuti sa vlasti ponovice se 5 oktobar samo sto ce biti puno gori nego predhodni.

Nebojsa Berak

pre 2 godine

Mi danas napadamo vladu Australije, a ono mi imamo iste naciste u vladi Srbije sa identicnim stavom da ce svi biti vakcinisani pre ili kasnije.Evo ja necu a voleo bih da vidim tog junaka koji bi to odredio, ili izglasao u Srbiji.Srbija je slobodarska a ne nacisticka zemlja. Ovaj olos je jednak olosu Nenadu Čanku.

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Jeste to ce se desiti ali ne samo gradjanima Srbije . Zatvaranje Novaka Djokovica to dokazuje.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17