• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

21.05.2022

20:00

VEČERAS VANREDNO UBACIVANJE U ZADRUGU?! Otkrivamo IME i PREZIME novog učesnika rijalitija: Šok će biti za sve zadrugare! (VIDEO)

printscreen/TVIN

Live TV

VEČERAS VANREDNO UBACIVANJE U ZADRUGU?! Otkrivamo IME i PREZIME novog učesnika rijalitija: Šok će biti za sve zadrugare! (VIDEO)

Podeli vest

U Beloj kući su ga optuživali za krađe, u rijalitiju je proveo osam meseci, a sada je gostujući u emisiji "Džet-set Top 5" kod voditelja i novinara Gorana Todorovića otkrio da se vraća u "Zadrugu 5"

Bivši zadrugar Sandi Kojić pred našim kamerama progovorio je o svom boravku u Beloj kući, honorarima koje je izgubio zbog nepoštovanja pravila u rijalitiju, tužbama, ali i povratku u "Zadrugu 5"!

- Osam meseci sam bio u "Zadruzi". Kada sam izašao napolje trebalo mi je sedam dana da dođem sebi i shvatim da nisam više u rijalitiju. Zadovoljan sam svojim učešćem. Vidim da su komentari pozitivni i da me narod voli. Bilo mi je super, bez neke priče da sam se ukanalio. 

Pored Deniz Dejm, ti si zadrugar koji je najviše kažnjen u "Zadruzi". Da li znaš koliko si honorara izgubio?

- Ne znam tačno. Za prvi sukob sam dobio tri meseca kazne, nakon toga šamar 14 dana, spavanje, odlazak na Rajsko ostrvo... Šest ili sedam meseci imam kaznu, tako da sam skoro džabe bio u "Zadruzi".

Foto: printscreen

Sandi Kojić progovorio o boravku u "Zadruzi"

Sa kim si imao se*sualne odnose u rijalitiju?

- Ni sam kim nisam imao se*s. Mislio sam kad uđem da će biti devojaka, ali se nisam sa njima snašao. Bile su čudne i nisu me gotivile. Žao mi je što nisam imao ljubavnu priču. Od mene se očekivalo to, mislio sam da ću imati se*s u bazenu, ali sam primetio da su devojke išle na stare zadrugare, htele su kadar. 

Da li se plašiš da će te neko od zadrugara tužiti zbog fizičkog nasrtanja, vređanja...

- Oni su isto mene vređali i udarali, tako da mogu i ja kontra da tužim. Ko mene tuži i ja ću njega!

Koja je tvoja teška životna priča?

- Teška životna priča mi je dve godine unazad jer mi je majka preminula, zato mi je i trebalo da se malo opustim i uđem u "Zadrugu", ali mi je bilo teže u rijalitiju nego napolju.

Foto: printscreen

Sandi otkrio da večeras ulazi u Belu kuću

Sandi je u emisiji "Džet-set Top 5" otkrio da večeras ulazi u Belu kuću.

- Šok će biti za sve zadrugare! Ulazim u Belu kuću, da ponovo vide ko je Sandi. Uželeo sam se rijalitija, bio sam napolju nedelju dana, napunio baterije i sada želim da se vratim. Pogotovo zbog naroda, jer vidim da me stvarno vole. Sada ulazim zbog njih i zbog sebe. Nisam pregovarao sa produkcijom, samo imam u mislima da uđem i to je to - rekao je Sandi Kojić u emisiji "Džet-set Top 5" kod voditelja Gorana Todorovića, a da li će zaista večeras biti organizovano vanredno ubacivanje u kom će Sandi ući u Belu kuću, ostaje nam da vidimo. Šta nam je bivši zadrugar još otkrio, saznajte u videu na početku teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija