• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

11.07.2022

18:26

"MLADI I NEZRELI, NJIHOV BRAK JE BIO ČISTA SPRDNJA"! Ovo su poznati parovi kojima je ljubav pukla dok si rek'o keks! (VIDEO)

printscreen

Live TV

"MLADI I NEZRELI, NJIHOV BRAK JE BIO ČISTA SPRDNJA"! Ovo su poznati parovi kojima je ljubav pukla dok si rek'o keks! (VIDEO)

Podeli vest

Poznate ličnosti sa estrade imale su turbulencije u ljubavi, pa su se tako brakovi veoma brzo završavali razvodom.

Neki nisu potrajali na mesec dana, a iako su parovi tvrdili da se "ludo" vole, ipak nisu sačuvali zajednicu. Zašto njihovi brakovi nisu potrajali analizira astrolog i numerolog Stefan Dragojlović.

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić

Foto: printscreen

- Mladi i nezreli, željni popularnosti sa jako tankim skoro nikakvim sredstvima za život. Dosta pogrešnih postupaka, željni popularnosti i pažnje sa jako malim dozama emocije, a mnogo više koristi i ludila. Nisi su karmički niti sudbinski jedno za drugo, ovo je bila jedna čista sprdnja od braka -  otkriva Stefan

Dado Polumenta i Selma Mekić

Foto: printscreen

Ovde je bilo dosta mešanja sa strane, i Dado kao jedna devica po ko zna koji put je doneo pogrešnu odluku u životu. Što se Selme tiče ona je po datumu rođenja devojka koja je u nekom svom filmu, fali joj doza realnosti, da bude malo uzemljena. To je bio brak iz poštovanja najviše. Dado je oženio ženu koja će da ga čuva, da pored te žene nađe svoj mir i balans u životu, ali to očigledno nije njegova šoljica čaja jer njemu očigledno treba neka divljina jer u takvoj jedino može da opstane - komentariše numerolog.

Goca Tržan i Ivan Marinković

Foto: printscreen

- Ovde imamo Gocu Tržan koja se udala za svog fana, prvi slučaj na estradi ali ne i poslednji. Pošto Ivan Marinković estetski ne ide uz Gocu verovatno je u njemu videla neki drugi momenat, koji je bio vezan za njegovu muškost u smislu njegove dominacije u krevetu. Ovde se vidi jedna fizička strast koja je bila prisutna, karmički jesu bilo jedno za drugo, ali i sudbinski što govori činjenica da imaju i zajedničko dete. Ovde je bilo jasno kao dan da će svako krenuti svojim putem nakon određenog vremena - zaključuje Stefan Dragojlović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija