• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

07.11.2022

18:16

MILJANA I ZOLA NA KORAK DA NAPRAVE ZEMLJOTRES POD JORGANOM! Sprema se veliko iznenađenje u rijalitiju! (VIDEO)

Printscreen/You Tube

Live TV

MILJANA I ZOLA NA KORAK DA NAPRAVE ZEMLJOTRES POD JORGANOM! Sprema se veliko iznenađenje u rijalitiju! (VIDEO)

Podeli vest

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su jedni od kontaverznijih učesnika Zadruge, a njihova veza uvek je bila jako turbuletna. Ovaj par raskidao i mirio se tokom Zadruge, ali izgleda da to nije ugasilo njihove emocije.

Od kako su se na velelepno imanje u Šimanovcima uselila famozna trojka Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Bebica, danima se govori o pomirenju Miksi i Zole. 

Kulićeva je nakon svega što je bebica uradio za nju, ipak odlučila da pokuša da povrati emotivni odnos sa bivšim partnerom Zolom. 

Foto: printscreen

- Miljana je ušla u godinu petice i definitivno njeno vreme je došlo da zasija u punom sjaju. Njeno zdravstveno stanje će biti sve bolje, ali i moram da napomenem da će njeni kilogrami ići nadole još dosta - započinje Goca i dodaje:

Foto: printscreen

- Miljana i Zola vuku karmičku i sudbinsku priču i nije ni malo čudno što su emocije među njima opet proradile. Oni se hoće pomiriti ali njihov odnos nikada neće biti za stalno. Tu će uvek dolaziti do raskida, pomirenja, ljubavi, mržnje apsolutno svega. Miljana treba da zna iz te karme da Zola nije čovek njenog života i da je to rijaliti veza. Zola je neko ko ima tajnu osmicu u svom kodu, a to znači da je vrlo proračunat i da ga samo novac zanima. Na koji način i kako će doći do novca on se obazirati neće, ali ga samo zanima da ga ima u svojim rukama i da uživa u njemu. Ko će zaraditi te pare, to njega ne zanima, on je parazit koji želi i voli da drugi rade za njega.

Foto: Printscreen

- Njihova veza će biti obnovljena sigurno i emotivno i seksualno, ali od januara i februara ponovo kreću veliki problemi u njihovom odnosu - završava numerolog Goca Dragišić za emisiju "Takav ti je horoskop". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DEFINITIVNO REŠIO DA UZME STARATELJSTVO NAD ŽELJKOM! Ivan otkrio koji će argument iskoristiti na sudu, Miljani mogu da oduzmu dete!?
Rijaliti

DEFINITIVNO REŠIO DA UZME STARATELJSTVO NAD ŽELJKOM! Ivan otkrio koji će argument iskoristiti na sudu, Miljani mogu da oduzmu dete!?

Zadrugar Ivan Marinković je izjavio da planira da uzme starateljstvo nad detetom koje je dobio sa rijaliti zvezdom Miljanom Kulić, a kao argument da je Miljana nepodobna za odgajanje deteta bi mogao da iskoristi činjenicu da su Miljana i njen bivši dečko Lazar Čolić Zola koristili nedozvoljene supstance, o čemu su oboje javno pričali!

06.11.2022

11:08

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17