• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

19.12.2022

18:00

UDAJE SE MILJANA KULIĆ?! Rijaliti zvezda spremna na brak sa Zolom?! (VIDEO)

printscreen

Live TV

UDAJE SE MILJANA KULIĆ?! Rijaliti zvezda spremna na brak sa Zolom?! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što je imala ozbiljnih zdravstvenih problema i jedva se oporavila od posledica operacije želuca, Miljana Kulić ušla je u "Zadrugu 6", gde su je sačekala dva bivša partnera, a onda ušao i njen trenutni momak Bebica.

Iako svi misle da će se Miljana udati za trenutnog partnera Bebicu, ipak njen horoskop drugačije kaže. 

Numerolog Stefan Dragojlović za emisiju "Takav ti je horoskop" otkriva da li će se Miljana udati za Lazara Čolića Zolu, ili će ipak poslušati svoju majku Mariju i ostati u vezi sa Bebicom.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

- Oni su u jako dobrim astrološkim aspektima. Miljani mesec je u znaku vodolije, a Lazar je vodolija tako da imaju dobru povezanost. Koliko god da se oni svađali i koliko god se trudili drugi ljudi da ih rastave oni će uvek imati jednu posebnu i duboku emociju jedno prema drugome - govori numerolog i dodaje:

Foto: ATA Images

- Miljana njega voli iskreno, dok Zola voli Miljanu ali na drugačiji način. Zola je u vezi sa njom kroz rijaliti i na taj način je samo i doživljava dok kao što sam rekao Miljana je u njega zaljubljena dušom i srcem - ističe Stefan. 

Foto: ATA Images

- Oni su karmička veza i opstaće samo u rijalitiju. venčati se sigurno neće, ljubavi osim rijaliti ljubavi biti neće tako da od svega toga nema ništa. Ja njih vidim još sledeće godine u rijaliti i oni završavaju svoju rijaliti karijeru. Njihov može stati u jednu lepu izreku "Smuti pa prosti, svega po malo, ni od čega puno" - završava numerolog Stefan Dragojlović za emisiju "Takav ti je horoskop". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija