• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: T. Đurković

Autor: informer

26.12.2022

19:00

HAOS U BELOJ KUĆI! Anđela spremna na sve zarad plasmana! Zvezdanu se loše piše, završiće kao i svi drugi!

Informer

Live TV

HAOS U BELOJ KUĆI! Anđela spremna na sve zarad plasmana! Zvezdanu se loše piše, završiće kao i svi drugi!

Podeli vest

Ekskluzivno u emisiji "Takav ti je horoskop" astrolog Stefan Dragojlović otkriva šta Anđelu i Zvezdana čeka u budućnosti!

Veoma prisan odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića privlači veliku pažnju kako zadrugara, tako i svih onih koji prate Zadrugu. Njihov odnos je veoma tajanstven, a da li će uploviti u vezu otkriva astrolog Stefan Dragojlović.

Foto: printscreen

 
 

-Zvezdan je 1982. godište, a Anđela je rođena u znaku device 14. septembra 1999. godine. Imamo jako interesantnu numerološku kartu Anđele Đuričić. I sam taj odnos je interesantan. Anđela je po prvi put u jednom fantastičnom aspektu gde ona sada sve dobija. Sve što poželi, ona može da dobije. Šta to znači? Ako bude želela kadar, dobiće kadar. Ako bude želela da zavede Zvezdana, on će na indirektan način da poklekne. Ona će ga dobiti. Na ovaj ili onaj način, to više nije bitno. Cilj i onako uvek opravdava sredstvo, zar ne? - objašnjava astrolog Stefan Dragojlović.

-Ona je rođena pod brojem 6. Šestica je Venera, a to su pokloni, darovi, ljubav, emocije... Ali, ima i manipulacije jer ljubav je tu da opravda naša sredstva i da potpomogne da dođemo do nekih viših ciljeva. Samo ime Anđela znači da ima neku anđeosku energiju, milu energiju, da jako lako uđe ljudima pod kožu i da može da dobije sve što poželi.- navodi naš sagovornik.

Foto: Printscreen

 
 

-Ona je po numerologiji malo frigidna, seksualno neaktivna, nezainteresovana, hladna, ili nezadovoljena emotivno, seksualno... Ja nisam seksolog i psihijatar da se bavim time, ali sa numerološke strane, ona koristi onu svoju milu i lepršavu, anđeosku energiju koju ima da pleni dobrotom. Ima mnoge vrline: iskrenost, čestitost, poštenje i to je negde sve upakovano. Ona je lepolika devojka. Nije samo neko ko je atraktivan. Moramo da naučimo da razlikujemo atraktivno, lepo, bombastičko, seksističko... Ona ima vrlo lepolik identitet i samim tim mislim da će ući u jedno prijateljsko-emotivan odnos sa Zvezdanom. Pa, dokle Zvezdan dogura... Tu ćemo da vidimo šta će s tim da bude. U svakom slučaju, Anđela će s tim da izađe kao individua iz rialitija. Samostalna, bez partnera. - zaključuje astrolog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija