• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

16.01.2023

19:00

LJUBAV RASTE I MARIJE BALABAN SE BLIŽI KRAJU! Numerolog Stefan Dragojlović otkriva da repera očekuje nova romansa, glumica postaje prošlost!

printscreen

Live TV

LJUBAV RASTE I MARIJE BALABAN SE BLIŽI KRAJU! Numerolog Stefan Dragojlović otkriva da repera očekuje nova romansa, glumica postaje prošlost!

Podeli vest

Stefan Đurić Rasta otpočeo je zajednički život sa 12 godina mlađom glumicom Marijom Balaban.

Iako je njihova veza obelodanjena još tokom leta tekuće godine, reper Stefan Đurić Rasta se nedavno prvi put pojavio u javnosti sa glumicom Marijom Balaban.

Da li će veza repera i glumice opstati u narednom periodu komentarise numerolog Stefan Dragojlović.

Foto: Instagram/printscreen

- Rasta je iskoristio prethodnu godinu, godinu šetice kada se zaljubio i našao devojku sa kojom i danas u vezi. Što se tiče 2023 godine, to je godina sedmice, a to znači prekid i raskid. U budućem periodu im sledi raskid, zbog njegovog nekog hira, istrošene ljubavi. Ova veza može da opstane do kraja marta, a tada se kod Rase pokazuje nova devojka, nova ljubav, nov emotivni ciklus - komentariše numerolog i dodaje:

Foto: printscreen

- Nova godina će mu biti na poslovnom polju vrlo uspešna, ali i mnogo stresna i naporna po pitnaju medija. Repera ponovo iščekuje nov skandal zbog čega će ponovo biti negativno prikazan u medijima. Savet za Rastu jeste da se mane medija, da dosta vremena provodi u inostranstvu i da se mane teških ljudi i još težih situacija - završava numerolog Stefan Dragojlović za emisiju "Takav ti je horoskop"

Foto: printscreen

Podsetimo, Marija Balaban je sa 15 godina napustila svoju rodnu zemlju i otišla u Austriju da studira glumu. Marija trenutno studira na univerzitetu "Vienna's English Theatre Academy", pa je shodno tome pozorište njena druga kuća. Pored glume, ona je popularna i na Tiktok-u gde ima skoro 70 hiljada pratilaca, kojima na šaljiv način prikazuje ponašanje jedne balkanske mame.

Romansa Balabanove i Stefana Đurića Raste otpočela je tokom reperovog izdržavanja kazne kućnog pritvora zbog poveće količine marihuane koja je pronađena u njegovom domu. U jednom od intervjua Stefan je otkrio detalje odnosa njegove izabranice i male Tare, ćerkice koju je dobio u kratkotrajnom braku sa pevačicom Anom Nikolić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

IMA SVE ŠTO JE POTREBNO DA BUDE SA ZVEZDANOM, ALI ĆE RIJALITI NAPUSTITI SAMA! Otkrivamo šta će biti sa Anđelom i Slavnićem do kraja Zadruge!
Live TV

IMA SVE ŠTO JE POTREBNO DA BUDE SA ZVEZDANOM, ALI ĆE RIJALITI NAPUSTITI SAMA! Otkrivamo šta će biti sa Anđelom i Slavnićem do kraja Zadruge!

Odnos Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić privukao je svu moguću pažnju milionske publike najgledanijeg rijalitija u regionu, ali i zadrugara koji žive sa njima u Beloj kući. Iako se on 9. septembra u "Zadrugu" uselio kao zauzet muškarac, u dugogodišnjoj vezi sa Anom, mlada Anđela je ipak vrlo brzo promenila njegov emotivni status.

10.01.2023

20:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija