• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink TV

26.11.2019

20:04

KOLIKO SEKSUALNIH PARTNERA SU IMALI I KO IM SE SVIĐA U RIJALITIJU?! Ova slika otkriva sve o zadrugarima! (Video)

Live TV

KOLIKO SEKSUALNIH PARTNERA SU IMALI I KO IM SE SVIĐA U RIJALITIJU?! Ova slika otkriva sve o zadrugarima! (Video)

Podeli vest

Zadrugari su danas prodavali svoja dobra i umetnička dela koja su pravili u radionici kako bi zaradili koji dinar više. Na redu je došao i Mateja Matijević, a ono što je on ponudio otkriće sve njegove, ali i tajne jedne od zadrugarki

Matijević je ponudio sliku koja nudi mnoge odgovore o njegovom životu, ali i detalje iz života Ivane Šopić. 

Tu se našla i Ivana koja je odlučila da objasni o čemu se radi.

- Ovo je bilo kada su me spajali sa svima, pa i sa Matejom. I on i ja smo hteli da pitamo jedno drugo škakljiva pitanja i nismo hteli da pričamo, jer je ovo rijaliti i sve se čuje - objasnila je zadrugarka i otkrila određena pitanja čiji odgovori se nalaze na slici. 

- Ja njega pitam "koliko si imao seksualnih partnera", on mi napiše broj i onda to fljusnemo. Najmračnije teme. Jako je interesantno da spajaš ove brojeve i odgovore i sve ćeš saznati o nama, sve naše gadosti - objasnila je Šopićeva. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija