• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G. T.

02.09.2021

10:37

MC DAMIRO OTKRIO PRED ZADRUGU 5: STANIJA JE PROBALA MOJU KOBASICU!

Printscreen

Live TV

MC DAMIRO OTKRIO PRED ZADRUGU 5: STANIJA JE PROBALA MOJU KOBASICU!

Podeli vest

Zadruga 5 je sve bliže, a muzičar Damir Karaosmanović, poznatiji kao MC Damiro je otkrio u kakvom je odnosu sa Stanijom Dobrojević

Kako je Damir već bio u rijalitiju Zadruga, tačnije u prvoj i drugoj sezoni, on je publici već poznat kao neko ko ume da napravi lom u rijalitiju.

On je spreman da napravi skandal u novoj sezoni Zadruge, a publika sa nestrpljenim očekuje početak najgledanijeg rijalitija na našim prostorima.

Zatekli smo ga ispred jedne zdravstvene ustanove u koju je poslat na sistemski pregled pre nego što uđe u Zadrugu, gde je prokomentarisao svoj odnos sa Stanijom Dobrojević.

- Prošli put je bila ta izjava da je odrađena i izj***na. Mnogi pričaju da sam je ja odradio, međutim to nije tako. Samo ću jedno reći. Jeste mi malo žao šzo takve izjave dajem, ali baš me iritira njen tim. Njen tim je rekao da ja ništa nisam platio, a ja sve platio. Čak sam joj i piću kupio da pojede - otkrio je Damiro. 

Na pitanje novinara da li je probao njenu picu, Damiro je odgovorio: 

- Ona je probala moju... Neću više da komentarišem, ona je završena priča - zaključio je. 

Pogledajte: 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17