• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.10.2021

21:00

NEĆETE VEROVATI! Ovo su najmračnije ŽENSKE TAJNE!

Pixabay

Live TV

NEĆETE VEROVATI! Ovo su najmračnije ŽENSKE TAJNE!

Podeli vest

Šta muškarci zaista, ali zaista misle o ženama. Ono što smo saznali, mnoge će sigurno šokirati. Naročito žene!

Statistike su pokazale da, uprkos rasprostranjenom mišljenju, žene danas varaju mnogo više nego muškarci.

Žene uopšte ne zanima mišljenje muškaraca o njima, već im je jedino stalo do mišljenja drugih žena.

Žene su zainteresovane samo za stvari koje ih se lično tiču.

O muškim tajnama i tome kako muškarci funkcionišu toliko je toga napisano u mnogim ženskim magazinima. Žene o ovoj temi konstantno pišu i na raznoraznim blogovima. A, bogme, ne libe se da o tome pričaju i na televiziji, kao i u kafiću sa drugaricama. Međutim, malo toga je do sada, na otvoren način, rečeno o mračnim ženskim tajnama.

Tradicionalna uloga žena i ona moderna, ovovremenska, stvorile su novu sortu žena o kojima se nerado piše i polemiše. Ko su zapravo današnje žene i kako one funkcionišu? Šta ih pokreće i koji su njihovi životni ciljevi? Potražili smo odgovore na ova pitanja na prilično skrivenim mestima interneta, tamo gde muškarci mogu otvoreno da govore bez straha da će biti prokazani i osuđivani, i evo šta smo uspeli da saznamo.

Unapred vas moramo upozoriti da ono što budete pročitali može zauvek promeniti vaš pogled na žene s kojima se svakodnevno srećete.

Savet za muškarce

Ako izađete na piće sa atraktivnom ženom, koja vas je pritom fascinirala svojim znanjem na razne teme - od politike preko muzike do automobila - budite sigurni da do tih informacija nije došla tako što ih je upijala iz ličnog zadovoljstva, već ih je pokupila od drugog muškarca. Žene ne mogu sebi da priušte da se fokusiraju na jednu određenu intelektualnu disciplinu, jer se može ispostaviti da se većina njenih potencijalnih udvarača ili tipova pogodnih za dužu vezu interesuju za neke druge teme. Zato im je lakše da budu multipraktik-upijači.

- Žene ne vole da rade. Većina žena želi da živi komforno, a da do toga dođe bez teškog rada i laktanja. Čim otkriju, a to se obično dešava već u pubertetu, da zapravo ne moraju da rade poput muškaraca, već da muškarci mogu da se brinu o njihovoj egzistenciji, žene automatski odlučuju da nema potrebe da se previše cimaju oko karijere, već se fokusiraju na izbor pravog partnera i budućeg životnog provajdera.

Žene se ne plaše muškaraca. Zapravo, one jedva da ih i tolerišu. Današnjim ženama je mozak ispran feminističkim pričama kako su one samo trofeji koje muškarci žele da osvoje i kako muškarci moraju da se potrude da bi ih dosegli. 

- Žene uopšte ne zanima mišljenje muškaraca o njima, već im je jedino stalo do mišljenja drugih žena. Na primer, mnogi likovi polude kad vide kompliment nekog muškarca ispod fotke svoje devojke na Instagramu, ne shvatajući da njoj to ne znači ništa. Navikla je na muške komplimente i mnogo će joj više značiti komentar druge žene.

Foto: Pixabay

- Ženama je sasvim jasno da više ne žive u muškom svetu. One će stati na stranu drugih žena kad su mnoge teme u pitanju, bez obzira na to da li se sa njima slažu ili ne. Samo zato što su žene postale programirane da se međusobno podržavaju. One veruju da su bezuslovno dobre, dok su muškarci bezuslovno loši.

- Posle 25. godine, fizički, većina žena, osim onih sa dobrom genetikom, propada. U tridesetim izgled već moraju da održavaju putem kozmetičke hirurgije, rigoroznih dijeta i neprestanim vežbanjem. Svaka žena koja kaže da dobar izgled duguje samo genetici - laže.

- Žene su zainteresovane samo za stvari koje ih se lično tiču. Bukvalno ni za šta drugo.

- Uloga žene kao majke jeste da vodi računa o muškarcu koji će moći da se brine o sebi i omogući drugima dobar život. Zato su žene ljubomorne na brigu svoje majke za muške pripadnike porodice.

- Ženin glavni cilj je da istrenira muškarca da se prema njoj odnosi na način koji ona smatra ispravnim. Ona se nijednog trenutka neće preispitivati oko ovog stava.

- Osećajnost, ranjivost i tuga su iluzije kad su žene u pitanju. Žene se zapravo žestoko bore protiv svoje ranjivosti i osećajnosti, jer ih to može dovesti u rizik da se zaljube u muškarca s kojim neće moći da manipulišu. Reč je o muškarcima koji će imati intiman odnos sa njima i ostaviti ih bez imalo pardona.

- Žena neće ostaviti muškarca koji ju je prevario zato što joj ova okolnost daje prednost u nastavku veze. Zato muškarac u ovoj situaciji ima samo dva rešenja ako želi da se spase od neugodnih posledica. Prvo, mora da poriče sve, čak i vrlo očigledne stvari (većina žena ima tendenciju da na kraju vrlo racionalno prihvati celu stvar). Drugo, da ostavi ženu bez ikakvog objašnjenja i izvinjenja. Sve ostalo će ga odvesti u agoniju iz koje neće moći da se iščupa.

- Većina muškaraca ne shvata da je intiman odnos zapravo neka vrsta servisa koji je dat ženama. Mnogi muškarci više brinu da li će zadovoljiti ženu nego sebe, jer ih je društvo u kojem su odrasli stavilo pod pritisak da se na taj način dokazuje kakvi su ljubavnici. Što je fatalna greška, koju žene vešto koriste da bi njima manipulisali. Samo nekolicina muškaraca, i to najčešće oni koji su imali mnogo intimnih odnosa sa zaista lepim ženama, shvatila je da se ne treba obazirati na to da li je ona doživela orgazam ili nije, jer mnoge od njih zapravo i ne reaguju tokom seksa, već samo leže pod njima.

- Statistike su pokazale da, uprkos rasprostranjenom mišljenju, žene danas varaju mnogo više nego muškarci. Psiholozi kažu da je dokazano da žene osećaju manje kajanja zbog varanja nego muškarci. Muški preljubnici, bez obzira na to kakvi švaleri bili, uvek osete jaku grižu savesti zbog onoga što su uradili.

Foto: Pixabay

- Stalno se priča kako je ženska privlačnost dugo bila ugnjetavana. Međutim, činjenica je da je muška seksualnost u stvari stalno ugnjetavana jer, za razliku od žena, za muškarca ne postoji veće životno uživanje od intimnog čina.

- Mnoge žene koriste ulogu majke kako bi opravdale nedostatak društvene odgovornosti. Ako bi ženi dali mogućnost da bira da se bori za svoju karijeru teškim i napornim radom kao što to čini većina muškaraca ili da bude majka koju izdržava muškarac, uprkos svim popularnim pričama o borbi za jednakost, većina žena bi se odlučila za ovo drugo.

- Žene vole uslovljeno. One će voleti svoju decu, ali nikad tuđu. Ima mnogo uspešnih poslovnih žena u tridesetim godinama koje tvrde da vole decu, a u stvari im je više stalo do kučeta nego do deteta.

- Žene i muškarci imaju samo jedno zajedničko interesovanje - druge žene.

Evo šta žene žele od muškaraca:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Primus

pre 2 godine

SVE JE BILO TAKO LEPO DOK JEDNOG DANA U EDENU EVA NIJE NAIŠLA NA DRVO NA KOME JE BILO UREZANO SRCE A UNUTAR SRCA JE PISALO : ADAM + RUŠKA...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija