• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

04.07.2019

14:55

(VIDEO) UMAR SADIK ODUŠEVIO GROBARE: Samo Partizan, biću bolji od Tariba Vesta!

Live TV

(VIDEO) UMAR SADIK ODUŠEVIO GROBARE: Samo Partizan, biću bolji od Tariba Vesta!

Podeli vest

Novi napadač Partizana Umar Sadik odradio je u četvrtak prvi trening pod komandom Sava Miloševića, a zatim se predstavio srpskoj javnosti

Priznaje Sadik da mu je već neko pričao o crno-belima, ali nije želeo da otkrije ko.

- Kada god kao fudbaler prelazite u drugi klub i donosite odluku, raspitate se o kakvom se klubu radi. Ne želim da orktijem ko mi je pričao o Partizanu,  možda on nije navijač tog kluba. Ipak, pričao mi je dobre stvari o timu, gradu, navijačima - kazao je Sadik prilikom promocije u Sloveniji.

Odmah je imao poruku za navijače.

- Ne mogu da kažem šta da očekujete, ali kao profesionalac moram da dam sve što mogu za tim, za navijače. Nadam se da ću biti dobar, da ćemo zajedno uspeti.

(FOTO) PARTIZAN DOČEKAO NOVOG NAPADAČA! Sadik odradio prvi trening sa novim saigračima!

Kad je stigao poziv iz Srbije, oberučke ga je prihvatio.

U životu morate da se borite

 

Roma je 2016.godine dovela Sadika, ali mu nikad nije dala pravu šansu, već ga je slala na pozajmice. 

- Kad imate 19 godina, koliko je bilo meni u trenutku potpisa za Rimljane, logično je da vas tretiraju kao mladog igrača, šalju na zajmove. U životu morate da se borite, a ja se nadam da ću ovde uspeti. U holandskoj Bredi mi je bilo OK, sa Peruđom smo ušli u plej-of, ne i Seriju A, dok u Glazgov Rendžersu nije išlo. Čitao sam da je bilo problema između Džerarda i mene, ali ja tako nešto nikad nisam rekao, sve su to priče iz medija. Nije ispalo kako smo hteli, ali sam zahvalan Škotima što su mi dali šansu.


- Imao sam dosta ponuda, ali nisam mogao da kažem “ne” Partizanu. Pogotovo ne posle načina na koji su mi prišli i predočili da žele da me angažuju.

Puca visoko Umar Sadik, kaže da želi da nadmaši Tariba vesta.

- Taribo je legenda u mojoj zemlji, ali nadam se da ću ja biti najbolji Nigerijac koji je ikad igrao za ovaj klub. Zato sam i došao.

Jedva čeka da se oproba u beogradskom večitom derbiju.

Rivalstvo između Partizana I Crvene zvezde je jedno od najvećih na planeti.   I pre dolaska u Partizan, raspitujući se o najboljim navijačima sveta, stigao sam i do beogradskog. On se u mnogome razliku od onog u Rimu, između Rome i Lacija, jer tamo se jedan tim bori za titulu, a drugi ne, dok će ovde biti luđa atmosfera zato što su dva kandidata za trofej. 

Nada se da će sezoni završili bar sa 20, 30 golova.

- Nema problema, nisam rekao da ću ih dati, ali ne bih se žalio da tako i bude.

- Ja sam Partizanovac, samo Partizan - trenutno je jedino što Sadik zna da kaže na srpskom jeziku.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17