• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

09.06.2022

18:15

MOMCI I DEVOJKE, IZABERITE SAVRŠENU MATURSKU HALJINU I ODELO ZA SAMO NEKOLIKO HILJADA DINARA! Ovi trikovi će vam pomoći u tome! (VIDEO)

Informer.rs

Podkast

MOMCI I DEVOJKE, IZABERITE SAVRŠENU MATURSKU HALJINU I ODELO ZA SAMO NEKOLIKO HILJADA DINARA! Ovi trikovi će vam pomoći u tome! (VIDEO)

Podeli vest

Maturska haljina je jedan od važnih faktora za uspešno matursko veče, pa zbog toga zaslužuje da joj se posveti posebna pažnja.

Matursku haljinu nije lako izabrati, jer model mora da ispuni nekoliko kriterijuma kako biste bili zadovoljni svojim izborom. Zbog toga smo rešili da vam otkrijemo trikove za izbor savršene maturske haljine.

Izbor haljine po obliku tela

Da se izbor savršene maturske haljine ne bi pretvorio u nervozu, jako je važno da se vodite svojom realnom telesnom građom. Svako od nas ima neki svoj, unikatni model haljine. Gotovo kao otisak prsta – jedinstvenu građu i, uopšte, stav. Zaboravite modele koji vam se samo sviđaju, ali vam i ne stoje. Krenite u potragu za vašom savršenom maturskom haljinom.

Foto: informer.rs

Kreativnost

Trendovi umeju da stvore kontraefekat. Ne plašite se da kupite haljinu koja je potpuno drugačija od svega što su vaše drugarice zamislile. Uz savet ljubaznih prodavaca pokušajte da nađete haljinu koja će odgovarati vašoj figuri.

Kratka haljina, ističe ženstvenost

Foto: Informer.rs

Nežna i kratka haljina cvetnog dezena izdužiće vašu liniju , dok gornji deo haljine treba da ostane zatvoren kako bi fokus ostao na dugim nogama. Uz ovu haljinu nije potreban nakit, osim diskretnih minđušica.

Balska haljina

Foto: Informer.rs

Svaka devojka je barem jednom u životu poželela da nosi balsku haljinu. Matura je idealna prilika da ostvarite svoje snove i za trenutak da zablistate kao prava princeza. Crvena balska haljina će vas sigurno izdvojiti od ostalih devojaka, i sve oči će biti uprte u vas. Uz ovu odevnu kombinaciju se savetuje podignuta kosa i elegantan nakit.

3. Šljokice su uvek u modi

Foto: Informer.rs

Ova haljina je toliko specifičaa da će svi pogledi biti uprti u vas. Kada je ova šljokičava haljina u pitanju, nakit vam nije potreban, osim ukoliko bašto žlite neka to budu neupadljive narukvice.

Cene haljina se kreć u rasponu od 6.000 do 25.000 dinara

Za muskarce

Verovali ili ne, koliko god oni to poricali, momci imaju veliku tremu kad je matursko veče u pitanju. Odelo za maturu kupujete jednom u zivotu I to je dovoljno dobar razlog da se mladi muskarci posebno potrude i daju svoj maksimum pri odabiru odela za matursko vece.

Foto: Informer.rs

Saveti:

Rukavi sakoa bi trebali da idu do linije gde počinje palac, a košulja bi trebalo da viri oko cantimetar iz rukava sakoa. Naramenice treba da se završavaju gde i sama ramena.

Ove sezone su u modi pantalone sa niskim strukom, koje su uske do kolena i šire se nadole, ali imajte u vidu da takav model odgovara vitkijim osobama.

Foto: Pixabay

Kaiš bi trebalo da bude tanji i iste boje kao što su cipele. Za otmeni izgled nemojte kombinovati više od tri boje.

- Ukoliko elegancija ipak nije vaš odabir za matursko veče, klasičnu košulju može zameniti uska majica koja je pripijena uz telo, a umesto pantalona možete odabrati svedenije verzije laganijih materija poput lana.

Foto: Shutterstock

Cene kompletnih odela kreću se od 11.000 do 20.000 dinara, dok za košulju treba izdvojiti oko 2.000 dinara.

Sve boje, neobični dezeni i detalji su apsolutno dozvoljeni. Ali, vodite računa o tome kako ih uklapate i sa čime ih kombinujete. Čuvena rečenica kaže da su trendovi prolazni dok je stil večan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17