• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: T. Đurković

01.11.2022

12:00

MIRJANA KARANOVIĆ POLOMILA KUK STARICI IZ ZGRADE! Evo šta o tome misle njene komšije!

Informer

Podkast

MIRJANA KARANOVIĆ POLOMILA KUK STARICI IZ ZGRADE! Evo šta o tome misle njene komšije!

Podeli vest

Svađa Mirjane Karanović sa komšinicom iz zgrade završila se loše po obe žene. Starica je polomila kuk, a poznatoj glumici preti krivična prijava!

Prethodnog vikenda naša poznata glumica Mirjana Karanović doživela je neprijatnu situaciju sa jednom od stanarki svoje zgrade. Naime, osamdesetdvogodišnja starica žestoko se posvađala sa glumicom oko njene majke. U afektu, Karanovićeva je odgurnula komšinicu, pri čemu je ova pala i polomila kuk. Pitali smo komšije šta misle o ovom incidentu i da li su glumicu do sada doživljavali kao agresivnu osobu sklonu sličnim incidentima.

Foto: Instagram/printscreen

Mirjana Karanović

- To Mira uradila? Veliko iznenađenje! Mora biti da je slučajno. Ne verujem. Iznenadila me je Mira  verujte. Svašta se desi danas - rekao nam je jedan od stanara Katanićeve ulice.

- Ja je viđam ovde stalno i definitivno je stalno namrštena. Tu negde stanuje i nisam je video nasmejanu ni jednom - rekao je drugi komšija poznate glumice.

Foto: Instagram/printscreen

Mirjana Karanović

-To je bezobrazluk. Stvarno je bezobrazna.  Žena je besna, puna je para, pa što da tako nešto ne uradi - mišljenje je prolaznice u Katanićevoj ulici.

-Kada su mi date samo te informacije mislim sve najgore. Ali dok se ne raspitam više o toj situaciji ne mogu stvarno ništa više da kažem - iskreno je rekao mladić iz komšiluka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dr McTvrad

pre 1 godinu

Zašto joj baba dolazi na vrata i meša se u njen privatni život?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija