• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Milena Krstajić

Autor: Informer

28.01.2023

11:02

U BEOGRADU SE SNIMA MUZIČKA BAJKA! Ćerka ovog poznatog umetnika će prvi put zaigrati u srpskom filmu

Informer

Podkast

U BEOGRADU SE SNIMA MUZIČKA BAJKA! Ćerka ovog poznatog umetnika će prvi put zaigrati u srpskom filmu

Podeli vest

Film i TV serija „Kruna“, muzička bajka sa elementima trilera, trenutno se snima u Beogradu. Ovo je priča o slavi, uspehu i ljubavi koja će se sigurno izdvojiti, kako svojim sadržajem tako i jedinstvenim žanrom u kome muzika igra jednu od glavnih “uloga”.

 

Reditelj Vasilije Nikitović kaže da je ovo jedan od najvećih projekata domaće produkcije u poslednjih 50 godina.

Foto: Informer

Reditelj Vasilije Nikitović

- Ovaj projekat je nešto za šta mislimo da je drugačiji, posebniji, kvalitetniji. Smislili smo divnu priču, jednu bajku, sa decom i odličnim glumcima. To je priča o uspehu, a uspeh nije nešto što znači da će vam biti dobro. Po mom skromnom mišljenju i filmskom obrazovanju, ovo je jedan od najvećih projekata u poslednjih 50 godina. To ćete videti po scenografiji, glumcima i priči koju radimo. Pravimo muzičku bajku, film o deci koja su bila siročići i koja su korak po korak stigla do svetske slave. Kada su stigla do svetske slave shvatila su da to ne znači ništa ako nema ljubavi – kaže reditelj Vasilije Nikitović.

Jednu od glavnih uloga u “Kruni” tumači glumac Dragan Jovanović, koji kaže da je ovo najplemenitiji lik kojeg je do sada glumio.

Foto: Zoran Sinko

Glumac Dragan Jovanović

- Postoji neka predivna energija i osećamo da radimo nešto lepo i značajno. Moja uloga je veoma zanimljiva i radujem se što imam priliku da igram nešto drugačije. Ja sam neko ko je zamislio svoju karijeru tako da probam da uvek radim nešto drugo i da pokušam da napravim nekog novog čoveka. Mislim da je ovaj čovek od svih koje sam do sada radio možda najplemenitiji. On je Rom, kralj čerge – otkriva glumac Dragan Jovanović.

Film i serija „Kruna“, okupili su bogatu glumačku ekipu među kojima se nalaze i Vanja Ejdus, Igor Benčina, Vuk Kostić, Stefan Bundalo, Iva Štrljić, Gordan Kičić... i prvi put na srpskom filmu glumica Una Bregović, ćerka Gorana Bregovića.

Foto: Zoran Sinko

Glumica Una Bregović

- Ovo je moja prva uloga u filmu i jako sam zdovoljna što radim sa ovom ekipom. Svi su me lepo prihvatili. Na snimanja dolazim sa velikim osmehom. Divna je energija. Dosta stvari sam naučila od drugih glumaca. Izuzetno iskustvo. Igram proročicu Gamajunu. Ona kod glavnog glumca probuđuje humanost koju je davno izgubio. Ona će mu doneti ljubav – kaže glumica Una Bregović.

Glavna okosnica projekta, muzika bez koje bajka ne bi bila moguća, poverena je Goranu Bregoviću koji ima i glumačku ulogu, a jedan od protagonista je i poznati umetnik Rambo Amadeus. Premijera filma planirana je na jesen.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slavko

pre 1 godinu

satanisticki simbol je kruna , to su zlatni rogovi na sataninoj glavi a rogati satana pljacka drzavu srbiju , financira naciste i teroriste , pije ljudsku krv i parazitira u belom dvorcu na dedinju , Kruna i kraljrvina nisu uopste simboli srpske drzave i naroda , zlocinacku rimskosolomonsku krunu na zastavu Srbije je postavio Nato okupator uz po,moc nacista i terorista ubijajuci srpsku decu . Kruna i crkva koja podrzava monarhije su zlocinci , Britanska nacisticka kraljevina i sve monarhije su financirale Hitlera da ubijaju srbe i jevreje antimonarhiste u Jasenovcu .

Crvena Sonja

pre 1 godinu

Ivan Bosiljcic je bio predivan u ulozi Roma. Ovaj..... Pitanje: Da li i Dzenana Bregovic ima neku ulogu. Samo pitam, 'nako.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija