• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Ivan Gajić

Autor: tvin.rs

07.08.2019

20:00

(TVIN) TVIN PAPARACO - VRELA I MOKRA! Ljupka Stević na bazenu pokazala čime raspolaže!

Live TV

(TVIN) TVIN PAPARACO - VRELA I MOKRA! Ljupka Stević na bazenu pokazala čime raspolaže!

Podeli vest

Crna Gora vrvi od estradnih zvezdica, a ovoga puta naše treće oko uhvatilo je seksipilnu pevačicu Ljupku Stević koja ove vrele dane provodi brčkajući se u bazenu

Vrelo leto, još vrelija Ljupka, a od njene temperature, pada se u nesvest!

Svojim atraktivnim izgledom i bujnim oblinama, Ljupka ne olakšava muškom polu na ovim letnjim vrućinama, a odabir kupaćeg kostima samo diže Celzijusove stepene iz minute u minut.

Foto: tvin.rs

Čini se da Stevićeva baš uživa u letu i odmoru, ali je odlučila da ipak eskivira more, pa se prepustila čarima slatke vode. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ahmetista

pre 4 godine

abu dabi abu dabi viju viju viju viju viii aaa

Rašomonci

pre 4 godine

Stvarno ste rašomonci, oni što krišom gledaju druge osobe, obnažene u nekom zanosu, bez gaća,... Koji paparaci?

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija