• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.06.2024

18:28

Svaka demonstracija srpske sloge je dragocena! Srbi imaju razloga da veruju u slobodu i budućnost!

Pedja Milosavljević

Live TV

Svaka demonstracija srpske sloge je dragocena! Srbi imaju razloga da veruju u slobodu i budućnost!

Podeli vest

U emisji "Info dan" govorio je Miloš Garić, Kosovo Online. On je govorio o Svesrpskom saboru.

Miloš Garić, Kosovo Online rekao je da je ispunjen neverovatnom energijom zbog svega što se dešava.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Miloš Garić

-Svaka demonstracija srpske sloge je za ljude toliko dragocena da je to suvišno objašnjavati. Kada je čovek umoran i iscrpljen, a u fazi grčevite borbe za opstanak, on dobije infuziju i on prodiše. Ovo što se dešava u Beogradu je infuzija. Srbi imaju razloga da veruju u svoju slobodu i budućnost. Borba je neprestana stalno. Život se ne sastoji samo od lepih stvari, šta više, sastoji se uglavnom od ružnih stvari. Ovo danas nam daje snagu i veru da radimo pravu stvar. Imali smo padove ozbiljne. Napravili smo štete samima sebi, ali i u regionu, ali daleko od toga da Srbin nema sve razloge ovoga sveta da bude dostojanstven. Hteli su da nam uzmu osećaj dostojanstva i pripadanja; da imamo osnovno ljudsko pravo da se borimo za svoju čast. Ovo što je malopre predsednik rekao, treba da izgradimo memorijalni centar Jasenovac. Jeste ta Jugoslavija bila dobra ideja, ali je bila pogubna za Srbe. Ja mislim da je današnji dan neka vrsta vododelnice. Od danas imamo novi datum u istoriji koji ćemo da obeležavamo jer je danas početak nove epohe srpskog naroda. Za dete od sedam godina, i za mlade ljude od 15 godina ovo je vrlo bitno-rekao je Garić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija