• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.06.2024

21:01

Naši neprijatelji jedva će dočekati da kritikuju Svesrpski sabor! Opozicija je pozvana, ali da li će se neko od njih pojaviti?

Peđa Milosavljević

Live TV

Naši neprijatelji jedva će dočekati da kritikuju Svesrpski sabor! Opozicija je pozvana, ali da li će se neko od njih pojaviti?

Podeli vest

Urednik političke rubrike Politike Bojan Bilbija bio je gosti "Intervjua dana" gde je govorio o predstojećem Svesrpskom saboru.

Urednik političke rubrike Politike Bojan Bilbija rekao je da mi unapred znamo da će biti negativnih reakcija na Svesrspski sabor koji će se održati sutra.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Bojan Bilbija

-Mi ćemo poslati odavde poruke sabornosti i jedinstva, poruke koje su mirne bez pretniji bilo kome. Oni će u svakoj reči tražiti dokaz navodni da Srbija preti, da smo mi izvor nestabilnosti. Mi želimo mir i stabilnost i zato ovo i radimo. Znamo šta se dešava i u svetu i u regionu. Videli smo da neki pokazuju negativne emocije i histeriju bez i kakvog razloga. Mi to moramo da izdržimo dostojanstveno i u miru. Videćemo narodno veselje i kolo u centru Beograda gde će biti hiljade ljudi iz Srbije i Srpske. Ako neko misli da u kolu ima nečeg pretećeg, onda sa tom osobom nešto nije u redu. Moramo da pokažemo zajedništvo. Jedino što njih može da ubedi i što im svakako nije prijatno jeste taj napredak Srbije- rekao je Bilbija.

On je komentarisao da ne veruje da će se bilo ko iz opozicije prisustvovati sutrašnjem saboru, mada su svakako svi pozvani.

-Ne verujem da će se svi odazvati pozivu. Dobro je da budu uz čitav srpski narod i da tako pokažu da vole svoju zemlju i svoj narod. Da li će oni to učiniti, ja ne verujem. Pre nekoliko meseci išli su u Brisel da traže sankcije protiv predsednika. Tu se krije ta vrsta podvale kako ne žele da kažu da rade protiv interesa svoje zemlje. Oni kažu da je to zbog krađe izbora. Da oni gledaju istini u oči, oni to ne bi ni pričali. U ovako teškim vremenima važno je očuvati unutrašnju stabilnost u Srbiji. Mislim da bi opozicija trebalo da sedi u prvim redovima sutra. Nama je trebalo deset godina da se oporavimo i organizujemo takvu jednu manifestaciju nakon njihove vladavine gde su uništili sve što su mogli. Sutra će pet migova leteti. U njihovo vreme ti migovi nisu postojali. To pokazuje koliko je Srbija ojačala- rekao je Bilbija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Zapad po svaku cenu želi da izazove sukob na Balkanu! Svesrpski sabor pokazuje da je Drina reka koja spaja, a ne koja razdvaja!
Live TV

Zapad po svaku cenu želi da izazove sukob na Balkanu! Svesrpski sabor pokazuje da je Drina reka koja spaja, a ne koja razdvaja!

Srbija i Republika srpska spremaju se za Svesrpski sabor koji će se održati u subotu 7. juna u Beogradu. Programi su, osim u Beogradu, planirani širom Srbije. Planirano je da se okupi veliki broj folklornih ansambala. Ministri iz Vlade Srbije ugostiće kolege iz Republike Srpske. Predsednik Vučić rekao je da je reč o velikoj manifestaciji zbog koje će Srbiju posetiti više od 7000 ljudi. Na ovu i druge teme govorili su u emisiji "Rat uživo" Dragan Škobalj, ekspert za energetiku i Pavle Staničić, advokat.

07.06.2024

19:37

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija