• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.06.2024

20:55

Šta zapravo Jakov Milatović misli o sramnoj rezoluciji o Srebrenici? Kod kritičara Vučićeve vlasti vlada totalna paranoja! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Šta zapravo Jakov Milatović misli o sramnoj rezoluciji o Srebrenici? Kod kritičara Vučićeve vlasti vlada totalna paranoja! (VIDEO)

Podeli vest

U emsiiji "Intervju dana" gostovao je novinar Dejan Anđus koji je govorio o svim aktuelnim temama u Srbiji i regionu.

Novinar Dejan Anđus komentarisao je situaciju u Crnoj Gori i sramno podržavanje lažne Rezolucije o Srebrenici.

-Ja sa tom srpskom pričom iz Crne Gore živim još od rođenja. Pitanje je šta je zapravo Crna Gora. Ja je doživljavam Crnu Goru kao sastavni deo naše države. Moram predsednik da se Milatović drži korektnije nego Spajić. Mislim da je Spajić taj koji donosi te skaradne odluke. Ja nisam čuo Milatovićev stav. On mi je ostao u senci, ne zna se njegov stav. Što se tiče deklaracije, to ništa ne znači. Ono što je problem jeste to što je za Rezoluciju glasala većina Zapada. Teško da će to ući u udžbenike kao što su zamislili predlagači- rekao je Anđus.

Foto: Tanja Andric

Dejan Anđus

On je govorio o politici kakvu vodi predsednik Vučić, ali i neobičan način kritike njegovih protivnika.

-Korenito se sve promenilo. Ja poznajem sve aktere političke scene. Dolazak Vučića na vlast je napravio jedan koreniti preokret. Imamo pobrkane galsove opozicione. Ako se desi Banjska, to je Srbija upletena. Ako nije upletena, sram te bilo, ne braniš srpske interese. Ako su dobri odnosi sa Amerikom, znači radiš za CIA-u, ako se dobije odlikovanje od Putina, sad ćeš videti što si jedini ruski saveznik u Evropi. To je jedna totalna paranoja vezana za kritike Vučićeve politike. Ipak, on ima podršku naroda i može da pobeđuje narednih petnaest godina- rekao je Anđus.

On je komentarisao i opoziciju u Republici Srpskoj.

-Što se tiče RS to je pipav teren. Ne mogu ništa neprincipijalno da prigovorim opoziciji u Republici Srpskoj. Vrlo često su oni gosti na bosanskim medijima gde kritikuju Milorada Dodika i Srbiju. Ne mogu to da kažem za Draška Stanivukovića. Kad je u pitanju opozicija RS dobrim delom je naslonjena na Beograd. Zvaničnoj Srbiji to ne smeta. Imamo pojedince koji iskaču, ali oni imaju zanemarljiv broj glasova- rekao je Anđus.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50