• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.06.2024

13:00

Profesionalni bokser na Vidovdan se oprašta od svoje karijere! Milan Kravar je primer za sve mlade u Srbiji! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Profesionalni bokser na Vidovdan se oprašta od svoje karijere! Milan Kravar je primer za sve mlade u Srbiji! (VIDEO)

Podeli vest

28. juna, na Vidovdan održaće se egzibicioni sparing u boksu na Kalemegdanu. Tom prilikom bokser Marko Nikolić oprostiće se od svoje profesionalne karijere. Gosti "Info dana" bili su bokseri Milan Kravar i Marko Nikolić koji su govorili o humanitarnom karakteru ovog događaja.

Bokser Marko Nikolić istakao je da se za njega sve velike stvari uživotu dešavaju na velike srpske praznike.

Foto: Tanja Andric

Marko Nikolić

-Meni se sve velike stvari dešavaju u životu na velike srpske praznike. Zato sam odlučio da se baš na Vidovdan oprostim od boksa. Mislim da sam mnogo uradio za boks, stekao sam i neko cenjeno ime pa sam mogao da pokrenem i neke druge ljude da mi pomognu. 20 godina boksujem, prezasitio sam se. Dolaze mlađi, a na mlađima svet ostaje. Mogu reći da je Milan primer za svu omladinu i decu koja više vremena provode za kompjuterom. Ako on svaki dan može da provodi po sat vremena na treningu, onda je on primer. Nema veze da li će se neko baviti boksom ili fudbalom, važno je da se deca sklone od društvenih mreža i kompjutera i da počnu nešto da treniraju- rekao je Nikolić.

Bokser Milan Kravar u saobraćajnoj nesreći izgubio je nogu i sada živi sa protezom. Ipak, on je nastavio da se bavi boksom i nikada nije odustao od sporta.

Foto: Tanja Andric

Milan Kravar

-Mislim da svi mi imamo neke poteškoće u životu. Mislim da bi ljudi trebalo da prestanu da kukaju. Dokle god ima gladne dece, ja nemam prava da kukam na bilo šta. Mislim da je psihička borba bila najbitnija borba u mom životu. Ja sam dva dana plakao po ceo dan, a treći dan sam ustao i odlučio da nastavim dalje- rekao je Kravar.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Kakva sramota! Promocija lažne države usred Beograda, pa još na Vidovdan! "Mirdita, dobar dan" finansirale strane fondacije da bi se rugali Srbima u lice! (VIDEO)
Live TV

Kakva sramota! Promocija lažne države usred Beograda, pa još na Vidovdan! "Mirdita, dobar dan" finansirale strane fondacije da bi se rugali Srbima u lice! (VIDEO)

Šiptarski festival koji promoviše lažnu državu Kosovo održaće se u Beogradu, na Vidovdan 28. juna. Ovaj festival pod nazivom "Mirdita, dobar dan" finansira fondacija Rokfeler. Na ovu temu u "Info jutru" govorila je novinarka političke rubrike "Informera" Dejana Kljajić. U program se, putem vajber poziva uključila i ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski.

13.06.2024

10:30

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija