• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.06.2024

08:59

Opozicioni mediji napali našu fudbalsku reprezentaciju! Mrze sve što je srpsko, pa sada pričaju o nepostojećem sukobu Tadića i PIksija! (VIDEO)

Miloš Rafailović/Dejan Milićević

Live TV

Opozicioni mediji napali našu fudbalsku reprezentaciju! Mrze sve što je srpsko, pa sada pričaju o nepostojećem sukobu Tadića i PIksija! (VIDEO)

Podeli vest

Opozicioni mediji nastavljaju napade na Srbiju i sve što je srpsko. Ovoga puta bili su na meti reprezentativci u fudbalu. Naročito su udarili na kapitena naše reprezentacije Dušana Tadića. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su urednik sportske rubrike Informera Vladimir Tomković i Zoran Spasić iz Centra za bezbednost i međunarodnu politiku.

Vladimri Tomković, urednik sportske rubrike Informera javio se uživo u program iz Nemačke gde je komentarisao neslaganje između Dragana Stojkovića Piksija i Dušana Tadića.

Foto: Informer printscreen

Vladimir Tomković

-Sve je proteklo mirno prema informacijama koje mi imamo. Juče se novinarima obratio golman Predrag Rajković. U neformalnom razgovoru mogli smo da čujemo da je atmosfera u reprezentaciji odlična. Ono što smo mi mogli da vidimo na treningu bila je lepa atmosfera. Momci su trenirali kao i svih prethodnih dana. Naša reprezentacija navikla nas je da na velikim takmičenjima može da dođe do narušavanja atmosfere. Mi kao narod smo najskloniji da njih kao fudbalere najpre osuđujemo. Tadić je lepo rekao da nije saglasan sa odlukom selektora, ali će svaku odluku poštovati. Ipak, nema bure! On je rekao šta je imao. Pri tom verujem da će selektorova zamisao biti da Dušana Tadića ostavi svežeg i odmornog za druge utakmice. Verujem da nema razloga da se pravi nikakva drama. Ipak, kod nas uvek postoje oni koji bez i kakavih razloga žele nacionalnom timu da naškode- rekao je Tomković.

Zoran Spasić iz Centra za bezbednost i međunarodnu politiku istakao je da ovde nije reč samo o opozicionim medijima, već je reč o tajkunskim medijima.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zoran Spasić

-Oni najbrutalnije i inajmonstruoznije šire tu mržnju. Tajkunski mediji mrze sve što je srpsko. Oni to stalno rade i putem društvenih mreža. Šire mržnju, vređaju naš narod, vređaju naše fudbalere... Imamo dobar, stabilan tim. Selektor je taj koji odlučuje o postavci. Ovo je postala ozbiljna borba protiv svog naroda i svoje države. Na dan izbora videli smo patološke nasilnike i isledžije. Napali su i vaše novinare. Oni bi da linčuju svakoga ko im se ne sviđa. Oni bi u potpunosti da zaustave napredak Srbije. Oni su protiv izgradnje puteva, bolnica, protiv plata i penzija- rekao je Spasić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17