• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.07.2024

17:40

Albanac progovorio istinu o zlostavljanu Srba na KiM! Kakva sudbina čeka opozicionara Kurtijevom režimu? (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Albanac progovorio istinu o zlostavljanu Srba na KiM! Kakva sudbina čeka opozicionara Kurtijevom režimu? (VIDEO)

Podeli vest

Kurtijev režim počeo je da koristi isti sistem kao i Hrvati. Počeli su da hapse Srbe zbog objava na društvenim mrežama. O konstantnom Kurtijevom teroru u emsiji "Info dan" govorili su podpredsednica Skupštine Srbije Snežana Paunović i novinar Predrag Jeremić.

Podpredednica Skupštine Srbije Snežana Paunović rekla je da ni malo nije iznenađena Kurtijevim ponašanjem.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Snežana Paunović

-Ja nisam iznenađena. Ništa što on uradi nije iznenađenje. On privodi Srbe sa dva lažna svedoka. Meni je zabranio ulazak na Kosovo zato što mu se ne dopada to što ja govorim u emisijama. Kad god čujem novu bizarnost pomislim da nema dalje. Svaki put me je demantovao. Motiv mu je bio da se ne održi memorijalni turnir i da proba da nas pod pritiskom natera da zaboravimo sve što se dogodilo. Najbolje bi bilo da ućutka sve nas koji nešto pamtimo i da ućutka mlade ljude koji ne žele da zaborave. Neće se on zaustaviti u svojoj težnji da i dalje sve svoje frustracije reflektuje na taj nedužni narod. Ovaj čovek je ko zna koja žrtva Kurtijevog režima koja je uhapšena bez i kakvog osnova. Albanac koji je glasno progovorio ima dve šanse. Sve što su smatrali neposlušnim Albancima, mahom su ubijani. Zadesila ih je sudbina Srba koji su nestali. Sada možda ima malo veće šanse. Ipak ti opozicioni političari uživaju malo više zaštite sa Zapada jer ih ti centri moći eksploatišu. Osim što se ugledao na Hrvatsku, mislim da su im idejni tvorci i stvaratelji u Nemačkoj. Odatle sve ide- rekla je Snežana Paunović.

Novinar Predrag Jeremić rekao je da se Kurti evidentno ugleda na Hrvatsku.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Predrag Jeremić

-Imamo primer od juče gde je ljudima iz Crne Gore koji su izglasali Rezoluciju o Jasenovcu zabranjen ulazak u Hrvatsku. Naravno da će se on ugledati na ljude iz Evropske unije. Očigledno postoji softver za praćenje društvenih mreža. On želi da zastraši sve one koji se ne slažu sa njegovim načinom razmišljanja. Videćemo šta će se desiti sa albanskim opozicionarom koji je priznao da se dešava teror nad Srbima. To će biti interesantno da vidimo šta će biti sa takvim albanskim političari koji neće da učestvuju u teroru prema ljudima koji nisu Albanci. Srbi moraju biti proterani sa Severa Kosova! To je politika Aljbina Kurtija. Ako će on napasti neku političku ličnost iz Beograda, tako će napasti i običnog građanina. On je to i krenuo. Kod njega ne smete da izvršite negaciju države Kosovo. Sve mora da bude onako kako je projektovao u svojoj glavi. Ali i on je u panici od predsedničkih  izbora u Americi. Možda zna kakav će biti rezultat tamo, pa je zato sve ekstremniji. Pitanje je trenutka kada će sve da eskalira u sukob- rekao je Predrag Jeremić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija