• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2024

09:25

Srbija nije nova Amerika! Palma: Stanimo na put svakome ko vređa predsednika! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Srbija nije nova Amerika! Palma: Stanimo na put svakome ko vređa predsednika! (VIDEO)

Podeli vest

U novom Vikend Info jutru Jedinstvena Srbija traži najoštrije kazne za one koji pozivaju na ubistvo predsednika Srbije. O tome u novom Vikend Info jutru, govorio je gost Dragan Marković Palma, lider JS.

Dragan Marković Palma, lider JS, ističe da se mora zakonom stati na put svakome ko vređa predsednika Aleksandra Vučića.

- Mi imamo dobar zakon, ali se taj zakon ne sprovodi i oni se drže samo dva dana u pritvoru, a onda se puste. Ne smemo da dozvolimo ono što se desilo u Americi, moramo da imamo bezbednu zemlju. Svakog drugog dana neko preti predsedniku i moramo da stanemo na put takvim ljudima. Opozicija vozi u kontra smeru od puta Srbije. Opozicija samo čeka da se desi neka tragedija u Srbiji, da bi okrivili vlast u Srbiji - rekao je Palma.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Dragan Marković Palma

 

Prema njegovim rečima opozicija samo želi da se dočepa fotelja i da kritikuje napredak.

- Nemačka i Velika Britanija odlučuju o sudbini Srbiji. Srbija je u predsoblju za ulazak u Evropsku uniju. Nema kraja njihovim zahtevima za ulazak u EU. Svi iz opozicije su kritikovali Beograd na vodi, bolnice, puteve i škole, oni žele samo fotelje. Oni žele da protestuju protiv litijuma, ali litijum se možda neće iskovati godinama, a možda i nikad. Veoma mali broj građana podržva delove opozicije - zaključio je lider Jedinstvene Srbije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Zbog popularnog tretmana, raste broj obolelih u Srbiji! Na svakih 30 sekundi neko umre od ove bolesti
Društvo

Zbog popularnog tretmana, raste broj obolelih u Srbiji! Na svakih 30 sekundi neko umre od ove bolesti

Hepatitis je podmukla bolest koja nema specifične simptome, može se detektovati u ranoj fazi samo testiranjem pa se preporučuje svakoj punoletnoj osobi da se makar jednom u životu testira na hepatitis B i C, istakla je prof. dr Ivana Milošević, infektolog, gastroenterohepatolog, profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu i zamenica direktora Klinike za infektivne i tropske bolesti KCS.

28.07.2024

10:48

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami
HAOS

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami

Na nebu su retrogradni Saturn, Neptun, a uskoro će im se pridružiti i Merkur (5. avgust), tako da je pred nama konfuzan mesec u kojem lako možemo da se prevarimo u proceni. Mars je u Blizancima do 5. septembra, tako da ćemo biti svedoci brzih reakcija, ishitrenih poteza i učestalih rasprava. Retrogradni Merkur krenuće u Lavu i vratiće se u Devicu, tako da će imati negativno dejstvo na sve znakove, a naročito za Device, Ribe, Blizance i Strelčeve.

28.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija