• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2024

19:39

Hamas nije mogao da napadne Izrael bez njegovog znanja! Netanjahu je globalista bez milosti prema sopstvenom narodu! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Hamas nije mogao da napadne Izrael bez njegovog znanja! Netanjahu je globalista bez milosti prema sopstvenom narodu! (VIDEO)

Podeli vest

Gosti "Otvorenog studija" bili su novinarka Vesna Jugović De Vinča i penzionisani pukovnik Srbobran Radić. Oni su govorili o brojnim geo-političkim temama, prvenstveno o sukobu u Gazi.

Pozovite nas, uključite se u program i recite nam šta mislite na ovu temu!

Broj telefona: +381 64 8482497

Penzionisani pukovnik naglašava da ne veruje ni u jednu izjavu turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana kad je u pitanju stradanje Palestinaca u Gazi.

- Erdoganu ne verujem ništa. Da je ostao iza svojih reči, davno bi uputio svoje trupe i pružio podršku palestinskom narodu. Za mene, njegove izjave mogu biti samo retoričke. Upućene su domaćoj javnosti, nikako svetskoj. SAD kao velika sila dosad su planirale svoje ponašanje još od Drugog svetskog rata. Zloupotrebili su sve to i isforsirali jačanje svojih oružanih snaga. Ne zarad dobrobiti čovečanstva, već zarad pljačke širom sveta. Šta su nam radili '99? Njihova strategija se neće menjati, ko god da dođe (na vlast) - naveo je Radić.

Foto: Masha Bandjur

Vesna Jugović De Vinča

Jugović smatra da je izraelski premijer Benjamin Netanjahu globalista koji ne haje za budućnost svog naroda.

- Netanjahu je političar koji je najviše puta govorio pred Kongresom. Njegova tvrdnja da Amerika mora da shvati da je Izrael štiti od Irana je neverovatna. Kamala je kupila glasove svih muslimana u Americi kad je od Netanjahua zatražila primirje u Gazi. Netanjahu se u mnogo situacija ponaša kao globalista, a ne kao predsednik Izraela. On je prosto globalista i svoj narod tretira kao i sve ostale narode na svetu, bez imalo milosti za njihovu budućnost i jako je teško reći kako će se iz svega ovoga izvući. Nemoguće je da su oni napravili onaj napad na Izrael bez da je on za to znao. Sve je to urađeno u nekoj vrsti igre. Kamala je postavljena da spreči, kao, dolazak izbeglica iz Meksika i ona u tome nije uspela, što mislim da je i bio zadatak - da ne uspe - poručila je De Vinča.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)
Live TV

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu obratio se prekjuče američkim kongresmenima na zajedničkom zasedanju oba doma Kongresa. On je tokom svog izlaganja tvrdio da je broj civilnih žrtava u Gazi minimalan, potpuno odbacivši realnost u čiju korist svedoče brojni snimci zabeleženi u ratom pogođenom regionu. Ove komentare izraelskog premijera analizirao je profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka.

26.07.2024

13:03

sledeća vest

Vesti

Ministar Vesić: Narod Srbije uz predsednika Vučića
Politika

Ministar Vesić: Narod Srbije uz predsednika Vučića

"U ovom izazovnom trenutku za Republiku Srbiju, kada se naša zemlja suočava sa pokušajima destabilizacije spolja i iznutra, neophodno je pružiti snažnu i nedvosmislenu podršku predsedniku Vučiću da nastavi da vodi zemlju i sprovodi politiku razvoja i rasta srpske ekonomije i životnog standarda građana", izjavio je večeras ministar Goran Vesić.

01.08.2024

20:56

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21