• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.08.2024

10:29

Ćuta je netalentovani političar koga će drama i galama odvesti u potpuni poraz! Povodi za proteste opozicije su glupi i neutemeljeni! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Ćuta je netalentovani političar koga će drama i galama odvesti u potpuni poraz! Povodi za proteste opozicije su glupi i neutemeljeni! (VIDEO)

Podeli vest

Predstavnik ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta ipisao grafit ispred Skupštine: "Nećete kopati"! Da li opozicija planira novi Majdan od septembra? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Bratislav Jugović, član GO SNS.

Bratislav Jugović, član GO SNS rekao je da je Srbija demokratska država i da građani imaju pravo da protestuju.

-Ipak, činjenice govore da građani ne znaju ništa o litijumu. Ni ovi koji protestuju ni oni koji ne protestuju. Vidimo da veći prostor u javnosti imaju ovi koji se ne razumeju nego koji se razumeju. Kada bi oni protestovali prvog septembra zbog krize u prostveti i zbog većih prava prosvetnih radnika, ja bih se možda tim protestima i priključio. Takozvana opozicija bavi se temom u koju se ne razume i samim tim osuđena je na debakl. Još više će izgubiti poverenje građana! Svaka opozicija traži legitiman razlog za neki protest u cilju da sruši vlast. Ja odgovorno tvrdim da 95% posto poslanika ne razume ništa o litijumu. Hajde da geopolitiku prepustimo Vučiću i Dačiću, a ekološka pitanja prepustimo naučnicima. Povod je status prosvetnog radnika! Njihovi povodi su glupi, neutemeljeni! Prosvetni radnik ne treba da dobije samo platu, nego i poštovanje- rekao je Bratislav Jugović.

Foto: Tanja Andric

Bratislav Jugović

On je rekao je da nam nije toliko zagađena životna sredina koliko nam je kontaminirana politička scena.

-Ćuta svakako nije čovek koji bi trebalo da zastupa građane. Ne možete na političkoj sceni da opstanete preko drame i galame. Ćuta nema nikakav talenat za politiku pa će mu drama i galama doneti takav rezultat od koga se neće oporaviti. Ja ga dalje ne bih komentarisao. Ja sam bio narodni poslanik koji je potpisao inicijativu kojim će se doneti zakon o zabrani rudarenja litijuma. Znate šta mi je rekao Vučić? "Bato, vreme će pokazati da si naivan". Da je Vučić tiranin, ja bih nastradao! Vreme mi je stvarno pokazalo da sam naivan! Za ovih nekoliko godina sam dovoljno omudrao da mogu da kažem građanima da pitanje litijuma prepustimo naučnicima. Trebalo bi da se ponosimo što je baš Srbin najcenjeniji političar na Balkanu- rekao je Jugović.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Loše vesti iz moćne evropske ekonomije! "Primetno je..."
Planeta

Loše vesti iz moćne evropske ekonomije! "Primetno je..."

Stopa nezaposlenosti u Nemačkoj je u avgustu mesečno porasla za 0,1 odsto na 6,1 odsto pošto je broj nezaposlenih porastao za 63.000 u odnosu na jul na 2,87 miliona, objavila je danas nemačka Savezna agencija za zapošljavanje sa sedištem u Nirnbergu.

30.08.2024

12:41

Amerika se, ipak, lomi! Pojavila se nova anketa!
samo poen!

Amerika se, ipak, lomi! Pojavila se nova anketa!

Demokratski predsednički kandidat Kamala Haris ima jedan procentni poen prednosti u odnosu na republikanskog rivala Donalda Trampa, uoči novembarskih izbora, pokazuje najnovija anketa lista Volstrit Džornal (WSJ).

30.08.2024

08:55

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija