• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.10.2024

16:14

Budite uz INFORMER TV! Večeras od 22.30 časova pogledajte specijalnu emisiju "Krcun - srpski junak ili zločinac" (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Budite uz INFORMER TV! Večeras od 22.30 časova pogledajte specijalnu emisiju "Krcun - srpski junak ili zločinac" (VIDEO)

Podeli vest

Večeras od 22.30 časova, nakon emisije "Rat uživo" sledi specijalna emisija "Krcun - srpski junak ili zločinac" na Informer TV.

Naš dobro poznati voditelj Petar Latinović razgovaraće sa istoričarom Bojanom Dimitrijevićem čija je nova knjiga ‘Krcun’ žestoko uzburkala stručnu javnost u Srbiji.

Gledajte INFORMER TV, sve najvažnije vesti saznaćete prvi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Saznajemo: Partizanu preti odlazak najvećeg pojačanja!
Partizan

Saznajemo: Partizanu preti odlazak najvećeg pojačanja!

U Humsku je došao kao vrsni strelac, ali je do sada odigrao samo dve utakmice za Partizan. Dvejn Vašington je u međuvremenu napustio Srbiju i otišao u Sjedinjene Američke Države kako bi obavio razgovor sa Šarlotom koji ga je angažovao kroz trejd.

04.10.2024

14:28

Planeta

Zabava

Povratak Kralja trikotaže! Đorđ Stajler na Srbija Fashion Week-u
Kultura

Povratak Kralja trikotaže! Đorđ Stajler na Srbija Fashion Week-u

Jedan od najpoznatijih srpskih modnih dizajnera sa globalnom karijerom, Đorđ Stajler, ove godine donosi svoju novu kolekciju na Srbija Fashion Week u Novom Sadu. Stajler, koji je diplomirao dizajn tekstila i odeće u Beogradu, pažnju svetske modne javnosti privukao je kao pobednik takmičenja za dizajnera sezone u Londonu, a tokom godina postao je dobitnik brojnih prestižnih nagrada. Posebno se ističe nagrada za najboljeg dizajnera visoke mode, koju mu je dodelio Fashion Community u Kaliforniji.

04.10.2024

12:15

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija