• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/B92

19.06.2016

23:24

(VIDEO) POTOP U BEOGRADU: Haos na ulicama posle jakog nevremena!

Beograd

(VIDEO) POTOP U BEOGRADU: Haos na ulicama posle jakog nevremena!

Podeli vest

Snažna oluja uz jak vetar i grmljavinu pogodila je Beograd nešto pre 23 časa zbog čega je u gradu haos. Na pojedinim mestima ne rade ni semafori ni rasveta

Iz “Beogradskog taksija” navode da je u centru grada “haos”, da na pojedinim mestima ne rade semafori, kao i da negde nema rasvete.

Osim toga, navodi se da na ulicama ima mnogo vode, kao i da “reka teče niz Dimitrija Tucovića do Bulevara despota Stefana”.

Najviše kiše je palo u Zemunu, oko 30 litara po metru kvadratnom. Nešto manje je u palo u centralnim delovima grada i na istoku", navode iz RHMZ.

Deo drveta odlomio se i pao na ulicu u Bulevaru oslobođenja ispred stadiona "Rajko Mitic".

Takođe, na kružnom toku kod Autokomande ima pola metra vode, a velika poplava je i kod Pančevačkog mosta u smeru ka gradu. 

Problema ima i na prilaznom putu ka aerodromu gde je vetar isčupao drvo pa vozači “preko blata voze”, navode iz “Beogradskog taksija”:

(VIDEO) ČOVEK JE UNIŠTIO VREME: Paklene vrućine, biblijske poplave, ono što nam sledi neće biti prijatno!

RHMZ je ranije javio da će vreme u nedelju biti promenljivo oblačno, pre podne uglavnom suvo, a od sredine dana sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

 


I u popodnevim satima u Beogradu je padala jaka kiša.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 7 godina

Nije covek unistio vreme,to je samo opravdanje. Rec je o ozbiljnijim stvarima o kojima cak i naucnici cute...

nedeljko

pre 7 godina

Vaskrsno onaj kinez koji je nedavno isplivao u kuferu.

iscander

pre 7 godina

jel to baš djelo majke prirode ili se netko igra prirode?U zadnje vrijeme abnormalne količine padaju u kratkom periodu-3 sata recimo...nekoliko država posjeduje klimatsko oružje a kad čovjek to ima tko garantira da ga ne koristi?Uostalom ljudi su sve u povijesti zloupotrebili...Čudno da stalno po Srbiji neke nepogode...U Hrvatskoj je tako samo na moru-tako obilne padaline...

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set