• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

15.10.2019

12:40

Beograd postao svetska prestonica patika: Sneakerville festival posetilo više od dvadeset hiljada ljudi

Beograd

Beograd postao svetska prestonica patika: Sneakerville festival posetilo više od dvadeset hiljada ljudi

Podeli vest

Prvi festival patika Sneakerville powered by Buzz i Tike, za samo jedan dan okupio je više od dvadeset hiljada ljubitelja patika i urbane street kulture, na prostoru Luke Beograd. Na jednom mestu su prvi put bili izloženi najveći sportski i modni brendovi, kao što su NIKE, Adidas, Reebok, New Balance, Champion, Puma, Converse, koncepti Buzz, Tike, Fashion & Friends i Dunk Shop, koji su posetiocima ponudili širok asortiman limitiranih kolekcija odeće i obuće, kao i izložbu retkih kolekcionarskih modela patika.

Festival je upotpunjen brojnim aktivnostima i koncertima, a centar Beograda je na jedan dan bio izmešten u Luku Beograd, na Sneakerville. Desetine hiljada ljudi uživalo je na nastupima najaktuelnijih izvođača kao što su Senidah, Coby, Sara Jo, Klinac, Fox, Surreal, kao i mnogobrojnih DJ-eva.

Foto: Promo/Sneakerville

Svaki brend pripremio je posebne aktivnosti za sve prisutne poput turnira u basketu 3x3, snimanje spota uz omiljeni hit iz 90-ih, stilizacije odevnih kombinacija, pravljenje personalizovanih gifova, utakmica poznatih, takmičenje u bacanju trojki, nagradne igre, kao i panel diskusija gde su posetioci mogli da se upoznaju i sa bivšim NBA zvezdama Darkom Miličićem, Vladimirom Radmanovićem i Sonjom Petrović. Pobedu u turniru 3x3 odnele su ekipe „Vuk iz šume“ u muškoj kategoriji i „Vruće kokice“ u ženskoj, koji su svojim košarkaškim umećem dokazali da su pravi predstavnici street kulture.

Foto: Promo/Sneakerville

Neke od najupečatljivijih aktivacija bile su i dizajniranje sopstvenih modela patika u okviru BUZZ štanda, zatim Tike radionica gde su posetioci imali mogućnost da od različitih delova patika naprave sopstvenu "mutant" patiku, kao i Nike radionica koja je svim kupcima belih Air Force 1 patika omogućila i odabir ličnog dizajna. Ipak, Sneakerville ne bi bio potpun bez izložbe patika naših najvećih kolekcionara Marka Đorđevića i Bojana Savićevića, koji su svima predstavili deo svoje kolekcije.

Foto: Promo/Sneakerville

Takođe, oni koji su se zaputili u ove vode mogli su da, u okviru Resell and Trade kutka, razmene patike sa drugim vrsnim kolekcionarima, prodaju neke od svojih starih modela i kolekciju upotpune novim.

Foto: Promo/Sneakerville

Priliku da  prikažu svoje nove kolekcije imali su i lokalni brendovi - Dechkotzar, Disciplina, Rope, Kobazz, Fake, Urban Design, Paar Socks i Beowallz, koji su kvalitetom svojih proizvoda dokazali da mogu da pariraju svetski poznatim brendovima.

Festival je posetio i veliki broj poznatih ličnosti poput glumaca Marine Ćosić, Miloša Bikovića, Bokija Perića, Viktora Savića, pevačice MC Sajsi, Edite, DJ-a Lee Davogić, osnivač muzičke grupe „Piloti“, Kiki Lesandrić i mnogi drugi. Ljubitelji mode imali su priliku da se slikaju sa poznatom stilistkinjom Kristinom Bekvalac i influenserkom Dunjom Jovanić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set