• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

29.10.2019

12:26

SVI KOJI SU OVIH DANA PROŠETALI KALEMEGDANOM, zastali su da pogledaju ONO ŠTO SE NALAZI NA MESTU GDE JE NEKAD BIO POBEDNIK

Beograd

SVI KOJI SU OVIH DANA PROŠETALI KALEMEGDANOM, zastali su da pogledaju ONO ŠTO SE NALAZI NA MESTU GDE JE NEKAD BIO POBEDNIK

Podeli vest

Iako je prošlo tek nešto više od dve nedelje otkako glavnog simbola Beograda, čuvenog "Pobednika" nema na svom postolju na Kalemegdanu, među građanima vlada utisak kao da je prošla cela večnost!


Stoga, dok je on nakratko odlučio da se odmori i zaleči svoje rane u Smederevu, te ostavi Beograđane da čuvaju jedni druge sami, menjaće ga njegova replika na tkanini. Kao simbol od zaborava i znanja da će se vratiti.

(VIDEO) EKIPA INFORMERA POSETILA SIMBOL BEOGRADA! Vajar otkrio ŠTA ĆE PRVO BITI RAĐENO NA "POBEDNIKU"!

REŠENA MISTERIJA KAMENA KOD POBEDNIKA! Evo odakle je DONET I ŠTA PREDSTAVLJA

RADNICI OSTALI U ŠOKU! Skidali Pobednika, a onda ugledali MISTERIOZNI KAMEN, evo šta je uklesano! (FOTO)

Naime, na zvaničnoj stranici "Pobednika" na društvenoj mreži Tviter, nadležni su podelili objavu u kojoj objašnjavaju da će kratkotrajna zamena za njega biti "zastor sa vizualizacijom stuba i skulpture".

Foto: Zoran Sinko

 
 

Foto: printscreen facebook

 

Zastor je tačnije tkanina na kojoj je grafički oslikan "Pobednik" sa svih njegovih strana. Pa tako, stranci na primer, mogu zaključiti kako je on izgledao pre sklanjanja.

Prostor koji okružuje stub ili ti postolje ovog simbola Beograda je i dalje ograđen, pa je tako pravljenje fotografije jedino moguće sa značajne udaljenosti.

Ipak, tokom boravka naših novinara nijedan sugrađanin nije zastao da zabeleži koji selfi sa zamenikom "Pobednika".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boj

pre 4 godine

Sad je prilika da se koriguje onaj NE anatomski nos, ono je bila sprdnja vajara...korigovati!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set