• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

25.04.2023

11:42

NOVA ZNANJA ZA SENIORE SA SAVSKOG VENCA - BESPLATNI KURSEVI ZA PENZIONERE

GO Savski Venac

Beograd

NOVA ZNANJA ZA SENIORE SA SAVSKOG VENCA - BESPLATNI KURSEVI ZA PENZIONERE

Podeli vest

Gradska opština Savski venac omogućila je sticanje novih znanja i veština za seniore sa Savskog venca, sa ciljem da im pomogne da postanu samouvereni, kompetentni i sigurni korisnici računara, mobilnih telefona, interneta uopšte i što bolji poznavaoci stranih jezika.

Tim povodom pozivamo najstarije sugrađane da se prijave na neke od sledećih besplatnih kurseva u organizaciji opštine Savski venac:

- Besplatan kurs korišćenja računara 
- Besplatan kurs korišćenja mobilnog telefona 
- Besplatan kurs engleskog jezika

Kroz ove kurseve penzioneri će imati priliku da nauče osnove engleskog jezika, kako da pravilno pristupaju informacijama na internetu,  kreiraju i koriste naloge na društvenim mrežama i aplikacijama za komunikaciju kako bi ostali povezani sa članovima porodice i prijateljima, kao i da pravilno podese mobilni telefon ili računar, da istraže nove hobije i kvalitetno ispune slobodno vreme. 
 
Sadržaj kurseva i način predavanja biće prilagođeni potrebama starijih sugrađana koji će u prijatnoj atmosferi ovladati potrebnim digitalnim veštinama ili osnovama engleskog jezika.
 Na ovaj način našim penzionerima olakšaćemo obavljanje uobičajenih aktivnosti, a sve to  uz sigurno i odgovorno korišćenje interneta, odnosno računara i mobilnih telefona.

Penzioneri imaju pravo da izaberu više od jednom kursa u ponudi.

Prijave se vrše svakog radnog dana od 8.00 do 15.00 časova na broj telefona 011/2061-761 ili putem onlajn linka koji se nalazi u tekstu vesti na sajtu GO Savski venac.  

Rok za prijavu je do 12.05.2023.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set