• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

06.06.2023

23:30

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE PUTNIKE! Zbog radova na dalekovodu obustavljen železnički saobraćaj na pruzi Beograd - Novi Sad!

informer.rs

Beograd

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE PUTNIKE! Zbog radova na dalekovodu obustavljen železnički saobraćaj na pruzi Beograd - Novi Sad!

Podeli vest

Zbog planiranih radova na električnom dalekovodu DV 110 KV, sutra i u četvrtak, od 9.40 do 13.40 sati, biće obustavljen železnički saobraćaj na deonici Nova Pazova – Stara Pazova, između Beograd Centra i Novog Sada, a u kontaktnoj mreži na ovom delu pruge biće isključen napon

Iz Infrastrukture železnice Srbije kažu da će zbog ovih radova u naredna dva dana u navedenom vremenskom intervalu biće izmenjen red vožnje ukupno petnaest putničkih vozova koji saobraćaju između Beograd Centra i Novog Sada, odnosno Beograd Centra i Šida.

- Za putnike iz vozova koji će u naredna dva dana saobraćati po izmenjenom redu vožnje na novosadskoj i šidskoj pruzi nije obezbeđen alternativni autobuski prevoz - dodaje se u saopštenju.

Infrastruktura železnice Srbije izvinjava se putnicima i korisnicima usluga zbog današnjih izmena u organizaciji saobraćaja vozova na pruzi Beograd – Novi Sad.

- Planirani radovi na električnom dalekovodu odvijali su se i danas, 06. juna 2023. godine, u vremenskom intervalu od 09.40 do 14.11 sati, što je prouzrokovalo promene u funkcionisanju putničkog železničkog saobraćaja na prugama Beograd Centar – Novi Sad i Beograd Centar – Šid - navodi se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set