• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

23.01.2016

09:06

U SRBIJI POSKUPLJUJE SEKS! Ako vas uhvate sa prostitutkom plaćate kaznu od 150.000 dinara?!

Društvo

U SRBIJI POSKUPLJUJE SEKS! Ako vas uhvate sa prostitutkom plaćate kaznu od 150.000 dinara?!

Podeli vest

Ukoliko bude usvojen predloženi amandman na Predlog zakona o javnom redu i miru u istoj poziciji naćiće se i oni koji “kupuju” usluge "kraljica noći"

- Potrebno je kazniti oba učesnika u prostituciji. Dokle god bude korisnika, biće i pružaoca usluge - kaže advokat Veljko Delibašić

ISPOVEST PROSTITUTKE! Sa 14 sam otišla na more i završila kao belo roblje

Osim prostitutki u Srbiji koje su na udaru zakona, možda će se uskoro u istoj poziciji naći i oni koji “kupuju” njihove usluge. Oni će se kažnjavati novčanom kaznom od 50.000 do 150.000 dinara, ukoliko bude usvojen predloženi amandman na Predlog zakona o javnom redu i miru.

Anketa

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Malo morgen

pre 8 godina

Krasno. Em naplaćuju PDV na sredstva za kontracepciju, em naplaćuju PDV za usluge. Otkako nam je stigla demokratija, sve se oporezuje, a sve radi ostvarivawa ravnopravnosti pred zakonom. Krasno.

XXL

pre 8 godina

Poznavajući kako to kod nas funkcioniše upadaće bračnim parovima u domove i zaticaće ih na "kamari" pa će ih optužiri za pružanje sex usluge za novac, a kad budu pitali "što kad smo u rođenoj kući i u braku" biće odgovor "daješ ženi celu platu za to sram te bilo". No dobro budžet se mora puniti bar od sve privrede ova "privreda" još privređuje pa ćemo videti šta će elitne dame da voze od automobila, a to će biti merilo kakvi su aršini i kako taj zakon funkcioniše ili je samo ograničen na nižu klasu tj. sirotinjski.

Lala iz Banata

pre 8 godina

А уставна неповредивост стана..? Док стигне пријава, док полиција оде до дежурног судије, док судија изда налог за улазак у стан, док се са Налогом полиција врати на инкриминисану адресу....Посо "свршен"... ..."Доказ" - спласно...!? "Отишо са лица - места"....нема од тог - ништа..! Пази шта ти каже Лала...!!

Lala iz Banata

pre 8 godina

..Ако те увати "држава" - платиш,... а ако те увати жена... Постајеш - ДОНАТОР...!!

Lala iz Banata

pre 8 godina

Момци,... Ако Вас "увате" са "анимир дамом" - плаћате мандат 150 *иљадарки... А, ако Вас "увате", којим случајем са - девојком... запамтите, добијате... - "ДОЖИВОТНУ"...!!

vera

pre 8 godina

Sirotinja to ne radi ",Svi smo svesni, ko to RADI.*.BUDIMO REALNI...*

Ivan

pre 8 godina

Mislim da to nije uopste pametno, enormno ce se povecati broj sexualnih manijaka

lav

pre 8 godina

Za manijake, ima leka" Uškopiti ih ,! šta to smeta..*

don kihot

pre 8 godina

KO PLAĆA-ZLO NE MISLI! Volite se , ljudi, bud`te "topla braća", jer seks sa ženama preskupo se plaća! "Kombinacija" il` ljubav- linija je tanka, jedini je za to spas Šakićka Desanka! Silikonke-montafonke biće besposlene, pa taj problem na grbači nosiće nam žene! Ili žena il` Desanka, problem kad se desi, obe žive i deluju na istoj adresi!!!

Bojan

pre 8 godina

Nisam za to, vise mi se dopada kombinacija kao u Nemackoj i Holandiji gde se to legalizuje i te zene imaju placeno zdravstveno osiguranje,radni staz, drzava zaradjuje od poreza na tim stvarima. Danas je 21 vek, niko ne moze ljudima da zabrani seks sto je potreba kao i hrana.

milan

pre 8 godina

e to ti je demokratija nije pi.ka za sirotinju ozeni se pa .ebi to ti je za nas politicare nama ionako niko nista nemoze

Miki

pre 8 godina

Zanimljivo, U razvijenim demokratijama prostitucija je ozakonjena i pune se budzeti: Nemacke, Francuske, Velike Britanije... Prostitutke i muske i zenske su manjina i imaju svoja prava! Kazu da brze pruge na relaciji Beograd-Budimpesta grade politicari upravo zbog provoda u Madjarskoj gde je prostitucija legalizovana :)

Vozd

pre 8 godina

U bre, ispasce jos starlete jeftinije od 'obicnih' prostitutki.

Mile

pre 8 godina

Ovo nije normalno, sa jedne strane se promovise proatitucija i prostitutke na svim medijima, prostitutke su glavne zvrzde. A sustina ce biti - kazne ce placati ko bude sa jeftinim prostitutkama. \n

milovan

pre 8 godina

A stace da bude sa nama koji necemo da se zenimo.Necemo stalnu vezu Stace nam stalba veza.Mi to hocemo kada nama treba.Zasto bi se vezao za ovskve zene kao sto su danas.Da radim i za nju.Nepada mi na pamet.Imam moj stan,platim kada mi treba i onome tko hoce.I sta je tu sada protivzakonito. Jeli treba silocati?,

Miki40

pre 8 godina

Pustite ljude koji imaju novaca i status u drustvu da se provode i pune budzet nase zemlje Srbije na legalan nacin. Nije drzava nikome otac ni majka da zabranjuje ljudima da imaju seks. Opet ce bogati da koriste te usluge ne obicna sirotinja. Razlog zasto sam se javio je da vam prenesem da zivite u 21.veku i da je prostitucija svuda oko vas. Ovo zakoni su smesni...

Malo morgen

pre 8 godina

Pa sta da kazem,nisam za to da ima prostitucije a nisam ni za kaznjavanje.Samo mi je muka od drzavnog haraca koji politicare samo interesuje.Zasto ti sami politicari ne razmisle da su oni najvise doprineli za postojanje prostitucije jer prostitucijom se najvise bave one osobe koje su u bedi i nemaju drugog izlaza jer nemaju posao i nemaju od cega da zive.Drzava bi samo na svemu i svacemu harac da naplati.Napunice zatvore a koliko kosta drzavu svako izdrzavanje kazne ako ne uspe da naplati.Toga je bilo i bice i niko to nece moci da spreci.

ben

pre 8 godina

Mnogo bi bilo pametnije i preče da donesu zakon o poreklu imovine eto para u budjet a pusti narod neka zivi kako mora nemojte praviti cirus smejace nam se ceo svet ovakvim predlozima .

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija