• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Bogdanović

04.05.2016

10:57

(FOTO) EKSKLUZIVNO: VALTER BRANI ŽIVOT! Informer u poseti glumačkoj legendi Bati Živojinoviću u bolnici "Sveti Sava"!

Društvo

(FOTO) EKSKLUZIVNO: VALTER BRANI ŽIVOT! Informer u poseti glumačkoj legendi Bati Živojinoviću u bolnici "Sveti Sava"!

Podeli vest

Bata Živojinović leži u posebnoj sobi na intenzivnoj nezi bolnice "Sveti Sava". Ne može da govori, pomera samo noge, a lekari su non-stop uz njega

 

SVI GA OBOŽAVAJU
Bata je naša legenda. Svi ga ovde volimo, čuvamo i brinemo o njemu kao o najrođenijem
Zaposleni u bolnici "Sveti Sava"

Velimir Bata Živojinović već sedam dana leži na odeljenju intenzivne nege bolnice "Sveti Sava" u Beogradu, a Informer je imao ekskluzivnu priliku da poseti legendu srpskog i jugoslovenskog filma. Slavni glumac je smešten u posebnom delu šok sobe, gde se oporavlja od posledica moždanog udara koji je imao pre četiri godine.

Bati se zdravstveno stanje pogoršalo u noći između utorka i srede, kada je kao hitan slučaj primljen u bolnicu. Sada ne može da govori, jedino uspeva pomalo da pomera noge. Naš filmski velikan je odvojen od ostalih pacijenata, a tim lekara danonoćno brine o njemu. Medicinsko osoblje ga obožava i pruža mu maksimalnu podršku u njegovoj preteškoj borbi za život.

NE DAJ SE, VALTERE! Bata Živojinović hitno prebačen na intezivnu negu!

Dina: Dolazim da budem uz dedu

Batina unuka Dina sledeće nedelje stiže iz Pariza u Srbiju i planira ovde da ostane sve dok se Živojinović ne oporavi.
- Idem 10. maja i biću kod Bate i Lule sve dok dedi ne bude bolje. Ostaću u Beogradu koliko god bude trebalo - kaže Dina za Informer i dodaje da njen otac Miljko Živojinović zbog sudskog procesa ne može da poseti Batu:
- Miljko ne planira da ide jer mu suđenje još nije završeno.

- Bata je naša legenda. Svi ga ovde volimo, čuvamo i brinemo o njemu kao o najrođenijem. Miran je pacijent - priča naš izvor iz bolnice, koji je zamolio da mu ne objavljujemo ime.

O Batinom zdravlju lekari izbegavaju da govore i daju bilo kakve prognoze.

- On je junačina. Prošao je toliko toga... Teško je bilo kada je primljen u bolnicu, sada sve to ide polako nabolje - objašnjava naš sagovornik.

Proslavljenog glumca, uz čije filmove su stasavale mnoge generacije, za sada u bolnici posećuje jedino supruga Lula.

- Lula dolazi skoro svakog dana. Ostane uz njega sat vremena, ispriča mu šta ima novo i prenese mu pozdrave od svih onih koji zovu i raspituju se za njegovo zdravlje. U nedelju je donela punu korpu vaskršnjih jaja, Bata se baš obradovao - govori naš izvor.

Jedan od naših najboljih glumaca svih vremena imao je srčani udar 2006. godine. Posle toga se borio sa gangrenom noge, koju je uspešno zalečio na Kubi. U septembru 2012. doživeo je moždani udar, od kojeg se još uvek oporavlja.

EKSKLUZIVNO! ŽENA SLAVNOG GLUMCA ZA INFORMER: Moj Bata je borac, preživeće on i ovo!

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
beograd 1

pre 7 godina

zao mi je bate. ali ziveti ovako je mucenje. treba se pomiriti sa tim da nista nije vecno. niko od nas ne moze se roditi, a da ne umre. ja mu zahvaljujem za sve divne uloge kojima nas je razgaljivao, ali ... treba mu dopustiti da dostojanstveno ode u neki bolji nivo, od ovog . ne slikajte ga mislim da to nije u redu. pustite da ga pamtimo kao valtera, kao milorada iz dr. i ostalih .... mladog, lepog, i zgodnog. porodici zelim da bude jaka u nadolazecem vremenu.

Momcilo

pre 7 godina

Sramota od države da ne daju sinu da ga poseti već će ga uhapsiti. Zar ne postoje činjenice da niko nije kriv dok ga ne osude? Ovi ljudi nisu ti koji beže i kriju se samo hoće da vide svoje i na miru žive.  Zar država ne može da mu garantuje da neće da ga uhapse i da ga puste da vidi oca....n

Bane

pre 7 godina

Bato znam da ti je tesko,ali ipak zelim da pokusas da se izvuces i onako sa osmehom izadjes iz bolnice i zagrlis svoje najmilijie.Sve najbolje legendo!

Tanja

pre 7 godina

Jako je ruzno sto objavljujete slike iz bolnice dok se on nalazi u teskom zdravstvenom  stanju.Sigurna sam da niste trazili saglasnost da sliku objavite.n

bato

pre 7 godina

bato poslaobihti sandu u posetu ali neznam dalcjes daje KARAS podgotovo ako naprodje celzijus

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija