• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

16.12.2016

18:19

POČIVAJ U MIRU: U Velikoj Drenovi sahranjena Dragana Ćosić novinarka Studija B

Društvo

POČIVAJ U MIRU: U Velikoj Drenovi sahranjena Dragana Ćosić novinarka Studija B

Podeli vest

Novinarka Studija B Dragana Ćosić sahranjena je u rodnoj Velikoj Drenovi, kod Trstenika. Do večne kuće ispratio ju je veliki broj prijatelja, novinara s kojima je radila, rodbine i meštana Trstenika, rodne Velike Drenove i drugih mesta u okruženju zapadnog pomoravlja

Dragana je ovde provela poslednje nedelje svog života, kod svojih roditelja Predraga i Milke . Poslednji pozdrav uputili su, osim članova porodice i rođaka, i brojni prijatelji, kolege i školski drugovi iz detinjstva.

Dragana je na Studiju B počela 1996. godine u jutarnjem programu, a vodila je i emisije ,,Beograde, dobro jutro”, ,,Beograde, dobar dan”. Četiri godine vodila je i uređivala turistički magazine ,,Pravim putem”. Uređivala je i dnevni kulturni vodič ,,Svetionik”, kao i emisiju ,,Urbazam”. Iza nje ostaje kultna emisija “Beograd noću”, a poslednjih godina radila je i emisiju ,,Ram”.

Umrla novinarka Dragana Ćosić

Podsećamo, tokom više od 15 godina preživela nekoliko operacija tumora, nakon kojih je čak morala ponovo da uči da govori. Ona je i nakon toliko intervencija i hemioterapija bila poznata po svom optimističnom duhu, upornosti i osmehu koji nije skidala s lica.

Do poslednjih dana vredno je radila i razbuđivala Beograđane u jutarnjem programu. Umrla je posle duge i teške bolesti u Beogradu u 45 . godini života.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija