• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

04.05.2017

08:16

NEĆE MU FALITI DLAKA, FALIĆE MU CELA GLAVA! Ispovest Vesne čiji je sin preživeo pravu TORTURU U ŠKOLI!

Društvo

NEĆE MU FALITI DLAKA, FALIĆE MU CELA GLAVA! Ispovest Vesne čiji je sin preživeo pravu TORTURU U ŠKOLI!

Podeli vest

Vesna Stamenković tužila je školu jer je njen sin bio žrtva vršnjačkog nasilja. Sud je školu proglasio odgovornom i odredio novčanu kaznu ustano, a u toku je i proces pred tužilaštvom protiv trojice maloletnika koji su direktno vršili nasilje nad njenim sinom

 

U potresnoj ispovesti, jedna od gošći emisije "Život Priča" ispričala je da je njen sin N.S. bio je maltretiran od trojice (tada) osmaka, tako što je odveden u školski WC, nakon čega je prema rečima majke, dečak bio "posramljen".


STOP ZA VRŠNJAČKO NASILJE! Roditelj PLAĆA KAZNU i do 100.000 dinara, ako se njegovo dete potuče!

Vesna je za čitav događaj saznala tek uveče od sina, jer je niko iz škole nije obavestio, a razredna je to objasnila rečima: Plašila sam se kako ćete da reagujete.

- Tek uveče je moj sin dotrčao do mene zagrlio me i počeo da plače. Imao je je napad panikei! ja nisam znala šta da radim u trenutku: da li da pitam šta se desilo ili da  smirujem dete koje menja boju i kom počinje panično da lupa srce i trese se.


MAMA, POMOZI, TUKU ME! Vapaj mališana iz Valjeva, žrtve vršnjačkog nasilja, CEPA SRCE!

- Sutradan sam došla u školu, a razredna počinje da razgovara sa mnom na hodniku. Tek na moje insistiranje otišli smo kod direktora u kancelariju, on je rekao da je načuo šta se desilo, te da ga ne učim koje će korake preduzeti. - priča Vesna.


(POTRESNI VIDEO) MAJKA OTVORILA DUŠU: Moju ćerku su u školi maltretirali I ĐACI I NASTAVNICI!

Nakon nekog vremena N.S. je ponovo krenuo u školu nekoliko dana, ali počela su ponovna maltretiranja i prozivke u smislu da je tužibaba.

- Došli smo do momenta kada sam rekla da neće više ići u školu. Kasnije je maltretiranje počelo i van škole od strane drugova tih osmaka. Počeli su da mu prete i ja sam im rekla da se ne igraju i da ne sme mom sinu da fali dlaka s glave. U tom momentu jedan dečak je rekao: neće mu faliti dlaka s glave, faliće mu cela glava - završava Vesna.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
juka naravno

pre 6 godina

U skolama da se razumemo rade nesposoban kadar...ja mom kazem da mi iste sekunde kaze desavanja u skoli...da mu se desi nesto slicno polupo bi im vilice ukljucujuci te koji skrivaju nasilje.Da ga sprece ne bi dolazilo do incidenata...ovako disu boli neka stvar sta se desava..raus i lopate u ruke a skole pustite policiji i sposobnima.

sergej

pre 6 godina

Rešite to kao u Irani obesite nasilnike u dvorištu škole i nikad više nećete imati nasilje u školi bez obzira o kome se radi.Ovo uređenje stvara mafiju i sociopate,patološke tipove da bi sa njima manipulisalo i stvaralo krizu porodice.Deca prodaju narkotike kada doterate od koga je dobio drogu, travu uvek neko iz politike stoji iza toga jednopartijski sistem je naj bolji. Pštovanje države,društva,ljudi samo smrtnom kaznom se održava!

Filip KIM

pre 6 godina

Batina je iz raja izasla i dok je ucitelj bio i vaspitac bilo je reda i u skoli a roditeljima je bilo dozvoljeno da i oni povuku za uvo.Od kada je nastupio period demokratizacije ucenici psuju,vredjaju i nastavnike i pored mobilnih telefona donose i nozeve i po koju bombicu .Potrebno je odvojiti zito od kukolja a za agresivne i kriminogene ucenike postoji i ustanova sivi dom a posle nje i maloletnicki zatvor.Bolje spreciti nego leciti a kod nas je epidemija i u skolama i stadionima dok se droga prodaje vagonima.

Biljana1

pre 6 godina

Ostavimo se politike u ovom grmu lezi zec. Nasilje u skolama je ogledalo naseg "uspeha". Ko su roditelji ovih nasilnika? Gde smo mi kao drustvo kad nam deca nisu sigurna? Poruka dragom direktoru: Direktore dajte otkaz samovoljno jer vam je znanje zatajilo. Zar se tako razgovara sa roditeljem cije je dete zrtva nasilja? Sramota. Nasilnike u popraveni dom a roditelje iza resetaka . Novcane kazne ne resavaju ove probleme. Koliko dece treba da bude ubijeno zahvaljujuci ovim maminim i tatinim kcerima i sinovima pa da mi kao drustvo reagujemo? Koliko mladih zivota treba da bude povredjeno pa da se zakon promeni? E ovo je razlog da se izadje na ulice a ne Vucic. Zastitimo nevine duse a siledzijama je mesto iza resetaka.

ZN

pre 6 godina

Marš svi napolje iz ove škole, pa u školu u "sivom domu", da vide šta je maltretiranje i da njih žigošu za celi život. Balavci, propalice, čemu ih to uče u kući, ako je uopšte i imaju? I dokle će više da se tolerišu ovakvi dripci? A direktoru i razrednoj - otkaz. Toliko ima kvalitetnih i dobrih nastavnika koji čame na birou rada, a od ovakvih ne mogu da dođu do posla. I koje neće kupovati razne "mame" i "tate" dece siledžija. Sram vas bilo.

Mara

pre 6 godina

Strasno je to sto Srbija nije pravna drzava,pa kad u njoj nema zakona, onda mogu svi da vrsljaju.Kad bi sad mi imali sud(kao sto ga nemamo),pa da odredi nivcanu kaznu roditeljima te agresivne i razuzdane dece,od milion ili dva miliona dinara,za 24h.bi nasilje prestalo.Tako se radi u ozbiljnim drzavama a u ovako neizbiljnim kao sto je Srbija, svako radi sta hoce i ne podleze nikakvoj kazni.Jadni smo i ubogi,tesko nama sa ovakvima sto nas vode vec godinama,svi su isti.\n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17