• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.03.2019

12:56

VESIĆ: Okrenuti smo budućnosti, ali ne zaboravljamo bezumnost NATO agresije!

Društvo

VESIĆ: Okrenuti smo budućnosti, ali ne zaboravljamo bezumnost NATO agresije!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević položili su danas venac na spomen-obeležje posvećen Milici Rakić, povodom Dana sećanja na žrtve bombardovanja tokom NATO bombardovanja 1999. godine

Vesić je istakao da ubistvo male Milice Rakić i druge dece oslikava bezumnost rata i težinu zločina koji je NATO počinio prema narodu Srbije u agresiji 1999. godine. 

Foto: Beograd.rs

On je podsetio da je u tom zločinu stradalo oko 2.500 ljudi, da je njih 6.000 je povređeno, dok je procenjena materijalna šteta prema našoj zemlji od 30 do 100 milijardi američkih dolara. 

(VIDEO) NAJMLAĐA ŽRTVA NATO BOMBARDOVANJA! Marko (2) je stradao u očevom zagrljaju, SAMO 10 DANA NAKON ROĐENDANA!

 

Foto: Beograd.rs

- Mi smo danas tu da vodimo politiku koja će obezbediti da se našoj zemlji više nikada ne desi da bude na meti bilo koga. Da imamo dovoljno snažnu i vojsku i policiju, koja će da odvrati bilo koga od namere i da pomisli da može da napadne našu zemlju. Mi smo na tom putu zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije -  ukazao je Vesić. 

Foto: Beograd.rs

On je zaključio da je naša zemlja okrenuta budućnosti, razvoju i boljoj perspektivi za našu decu, i poručio da nikada ne smemo da zaboravimo agresiju i žrtve koje su se desile tog proleća 1999. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milos

pre 5 godina

Srbija mora napred a naravno nikad nece zaboraviti zrtve Nato agresije.

Dusan

pre 5 godina

Mora napred iako iza nas ostaje gorko secanje na nato Bombardovanje.

mimi

pre 5 godina

svi celnici vladajuce elite su na razlicitim lokacijama u zemlji bili na skupovima povodom 20 godina od nato agresije,to je za svaku pohvalu

mila

pre 5 godina

Okrenuti smo budućnosti, ali ne zaboravljamo bezumnost NATO agresije

Magda

pre 5 godina

Teska vremena su za nama,koja se nece zaboraviti,ali sam siguran uz ovu vlast nece nikada ponoviti...

slađa

pre 5 godina

Baš zbog ovog bezumnog čina 1999. godine borićemo se još jače za budućnost sve dece Srbije. Da damo odgovor životom, radom i plemenitošću agresiji i smrti. Razvoj i prosperitet, poštovanje i dijalog nasuprot razorenom proleću te sumorne i strašne godine.

milos

pre 5 godina

Od proslosti se ne zivi,ali se ona i ne zaboravlja.

Predrag

pre 5 godina

Bravo zameniče, mora biti upamćeno zauvek šta nam je svet uradio 1999. godine.

Nemanja

pre 5 godina

Danas je dan secanje na zrtve koje su izgubili zivote 1999.

Mira

pre 5 godina

Bombardovanje i nepravda koja je naneta gradjanima Srbije se nikada nece zaboraviti!

vojkan

pre 5 godina

NATO bombe se nikada neće zaboraviti..rane još bole

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17