• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

14.04.2019

19:44

MARKO I MARIJA MILOŠEVIĆ ODLUČUJU O SAHRANI: Prijatelj porodice otkriva da li će tražiti da im MAJKA POČIVA POD LIPOM UZ OCA!

Društvo

MARKO I MARIJA MILOŠEVIĆ ODLUČUJU O SAHRANI: Prijatelj porodice otkriva da li će tražiti da im MAJKA POČIVA POD LIPOM UZ OCA!

Podeli vest

Udovica bivšeg predsednika Slobodana Miloševića preminula je danas u 76. godini

Dragoljub Kovačević, dugogodišnji prijatelj Mire Marković i predsednik udruženja građana "Sloboda" naglašava da se još ne zna gde će supruga bivšeg predsednika da počiva.

- Istina je da je Mirjana Marković preminula. Dobio sam poruku od njenog sina Marka. Poslao je nekolicini bliskih porodičnih prijatelja, znao je da će se podići velika prašina oko toga. Marko neće da se javlja novinarima.

To je njegov stav. Marija se uopšte ne javlja. Mnogo je osetljiva, Marko je malo čvršći. Mariji je mnogo teško. Dvadeset godina nije videla majku, niti brata. Ne može ocu da dođe na grob. To je tragedija.

Da je Slobodan Milošević pobio pola srpskog naroda, mislim da bi mu bilo oprošteno. Strašno je ovo što se događa njegovoj porodici - rekao je Kovačević.

HOĆE LI BITI ISPUNJENA POSLEDNJA ŽELJA MIRE MARKOVIĆ?! Sahranite me ispod lipe, pored mog Slobodana!

 

- Siguran sam da ne bi dozvoli da se sahrani u Srbiji, Marko i Marija to neće ni da traže – objašnjava Kovačević.

LEKARI MIRE MARKOVIĆ OGLASILI SE IZ MOSKVE: Evo od čega je umrla udovica Slobodana Miloševića




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 5 godina

Da je pobio pola naroda bilo bi mu oprošteno! ... Takvi ludaci su i bili u njegovom okruženju! Dragoljube Kovačeviću,nesrećo srpskoga roda.Kakva je to supruga koja ni prezime nije uzela.Kakvi su to roditelji čija oba deteta imaju samo jedva završenu osnovnu školu?

Zoran

pre 5 godina

More marš, sahranite ženu pored svog čoveka, neka im je večna slava i hvala za sve što je Slobodan uradio da Srbija bude ponosna i slobodna, za Republiku Srpsku i Srbiju. Počivaj u miru Mirjana i neka buduća pokoljenja uče od Slobodana Miloševića kako se brani i umire za svoju zemlju

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija