• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

14.04.2019

17:32 >> 17:36

HOĆE LI BITI ISPUNJENA POSLEDNJA ŽELJA MIRE MARKOVIĆ?! Sahranite me ispod lipe, pored mog Slobodana!

Društvo

HOĆE LI BITI ISPUNJENA POSLEDNJA ŽELJA MIRE MARKOVIĆ?! Sahranite me ispod lipe, pored mog Slobodana!

Podeli vest

Supruga nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića Mirjana Marković poželela je da bude sahranjena pored svog životnog saputnika, tvrde izvori koji su navodno bliski Markovićevoj

Prema njihovim tvrdnjama Markovićeva je navodno poželela da se vrati u Srbiju kako bi u kući u Požarevcu provela poslednje dane života. Želi da bude sahranjena ispod lipe, pored njenog Slobodana

Mirjana Marković je poslednjih godina imala ozbiljne srčane probleme, a priče o njenom povratku u Srbiju ponovo su aktuelizovane poslednjih meseci.

Podsetimo, udovica Slobodana Miloševića napustila je Srbiju 2003. godine i otišla u Rusiju gde je dobila status izbeglice. 

Kada je Ministarstvo pravde Republike Srbije tražilo njenu ekstradiciju, zahtev je odbijen uz obrazloženje da tome ne podležu izbeglice iako je na Interpolovoj poternici.

PREMINULA MIRA MARKOVIĆ, udovica Slobodana Miloševića!

U međuvremenu, Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom je u junu prošle godine na godinu dana zatvora bila osuđena povodom optužbi da je 2000. godine uticala na Vladinu komisiju za nezakonito dodeli državni stan dadilji njenog unuka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SuverenaAnonimka

pre 5 godina

Neka im je laka zemlja. Voleli su se. Divan brak.

Saradžogla

pre 5 godina

Gde si ti to videli ,,da su imali divan brak,,?U njihove vreme najlepša požarevljanka je bila koja tetka Mira a medicinska sestra.ŠTO GA TI NISI ,,ZGRABILA,, KADA JE SLOBA BIO LEP MOMAK? ... Njega je samo interesovao komunistički komitet.Ništa sport,biciklizam,kupanje na Moravi ... Samo komitet! A tamo bila je druga Mira sa kojom se oženio.Onda su došla deca Marija i Marko koji su u osnovnoj školi bili poznati kao izuzetno slabi đaci.Eto,pa sada ti vidi kakva je porodična situacija kada su ti deca ispod svakog nivoa.Koja je to ljubav kada supruga nije uzela prezime supruga?Nikakva ljubav!

slađa

pre 5 godina

Hrišćanski je ispuniti želju Mirjani Marković da bude sahranjena pored supruga Slobodana Miloševića. Bez obzira na to da li su oni bili vernici ili ateisti. To je bila njena poslednja želja. Nema ničeg neobičnog utome.

vojin

pre 5 godina

U ZIVOTU SE BORIMO: GUBIMO ILI DOBIJAMO U ZAVISNOSTI OD CILJA, A PROTIV LJUBAVI NEMA BITKE !!!

RoD

pre 5 godina

Majke vam ga DB-ovske svima! A ovoj spodobi ako ima i malo istine u zivotu posle smrti zelim da u vecnosti trune i pati u paklu!

Penzionerj

pre 5 godina

Naravno. Treba joj ispuniti zadnju zelju. Neka joj je vecna slava i da zivi ostatak.

Iko

pre 5 godina

Tu porodicu pamtiće Srbi isto kako pamte brankoviće

markiša

pre 5 godina

Kada je nisu hteli ''isporučiti'' Srbiji živu, zbog suđenja i zlodela, ne treba ni sada...

saja

pre 5 godina

Slobodan je sahranjen na vlastitoj parceli i ne vidim šta tu neko ima da zabranjuje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija