• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

09.07.2019

18:35

(FOTO) SPEKTAKL ZA PAMĆENJE U KRUŠEVCU! Festival balona uz Hari Mata Hari i Dženana Lončarevića nadmašiće sve dosadašnje manifestacije!

Društvo

(FOTO) SPEKTAKL ZA PAMĆENJE U KRUŠEVCU! Festival balona uz Hari Mata Hari i Dženana Lončarevića nadmašiće sve dosadašnje manifestacije!

Podeli vest

Ovogodišnji četvrti po redu međunarodni festival balona ,,Let iznad Kruševca kroz oblake" , koji je uz "Srednjevekovno venčanje" u porti Lazarice, postao jedna od najvećih atrakcija Turističke organizacije Kruševca, po svemu sudeći, nadmašiće sve dosadadašnje, jer oganizator priprema spektakl za pamćenje

Sa izletišta Bagdala, pokraj novootvorene tematske turističke destinacije, parka minijatura "Srbija" koji krasi deset vernih replika značajnih srpskih crkava i manastira, iznad Kruševca od 2. do 8. avgusta leteće na desetine domaćih i inostranih balona. Posetioci velikog spektakla uživače u veličanstvenom programu.

(FOTO) SRBIN ZA GINISA! ISTRČAO 77 MARATONA ZA 77 DANA IAKO JE SLABOVID! Neverovatan podvig Kragujevčanina Gorana Nikolića (52)!

 

   Prvog dana, 2. avgusta,  goste na Bagdali  zabavaljaće Hari Mata Hari. Sutradan, 3. avgusta na programu je Dženan Lončarević, a potom, 4. avgusta, za zabavu  je zadužen "Millennnium Modern orchestra".

Foto: R.B.

  Za  let balonima iznad Kruševca, inače, vlada veliko interesovanje. Ovoga puta posebno, jer će se iz balona sa visine na Bagdali jasnije ocrtavati granice u obliku teritorije države Srbije na nedavno otvorenom Parku minijatura ,,Srbija,,  sa manastirima Žiča, Mileševa, Ravanica, Tronoša, Studenica, Gračanica, Lazarica, Krušedol, Pećka patrijaršija i Hram Svetog Save.

Foto: R.B.

ISHRANA SIROVIM VOĆEM I POVRĆEM NAJBOLJA ODBRANA OD KARCINOMA! Maja Volk, žena koja je pobedila rak grla, DAJE SAVETE ZA IZLEČENJE!

 

   U okviru manifestacije balona biraće se i nova mis Kruševca. Ovu titulu prošlog avgusta ponela je studentkinja anglistike Maja Milovanović.

Foto: R.B.

 

                                                                             


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pozdrav iz prestonice

pre 4 godine

Kod nas je sve lepo ......centar smo turizma (Kopaonik, Jastrebac i najlepsa banja koja se nalazi ispod te dve planine Ribarska banja pripadaju nama), imamo autoput a uskoro jos jedan ce da prolazi kroz nas grad kao i aerodrom, posle Vojvodine centar smo sprske privrede a medju 5 smo industrijski najrazvijenih gradova u drzavi, najzdraviji smo grad u drzavi koji je preko 50% pod sumom, ceo grad je u parkovima, dva fudbalska kluba, na kraju mi smo podigli dve prestonice pa i Beograd.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija