• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso.rs/Informer

11.07.2019

19:24

CRNA GORA NA NOGAMA, U TOKU POTRAGA ZA ODBEGLIM KONJEM KOJI JE UJEO SRPKINJU KOD PLAŽE U SUTOMORU! Lekari je gledali u neverici - MORA DA JE MILOGORAC?!

Društvo

CRNA GORA NA NOGAMA, U TOKU POTRAGA ZA ODBEGLIM KONJEM KOJI JE UJEO SRPKINJU KOD PLAŽE U SUTOMORU! Lekari je gledali u neverici - MORA DA JE MILOGORAC?!

Podeli vest

U Domu zdravlja je potvrđeno da je neimenovani ženu iz Srbije ujeo konj!

- Vraćala sam se sa plaže Štrbina. Na livadi je bilo nekoliko konja. Jedan Rus je išao ispred mene, prišao konju, pomilovao životinju i prošao. Prošla sam i ja, međutim, iznenada sam osetila kao neki udarac od pozadi, neprijatan i jak bol u predelu leđa. U momentu nisam znala šta me snašlo. Instiktivno sam rukom dohvatila bolno mesto. Na prstima su ostali tragovi krvi. Ujeo me konj - prepričala je žena nesvakidašnju situaciju i dodala da se odmah obratila lekaru.

Prisutni u domu zdravlja su je gledali sa nevericom.

- Kad sam se požalila, većina ljudi me gledala sa nevericom, a neki su se i nasmejali. Meni do smeha nije - kaže žena dodajući da u Sutomoru ima mnogo pasa lutalica i krupne stoke.

Neimenovana žena je iz Srbije, a godinama letuje u Sutomoru gde ima kuću.

- Moj odmor pretvorio se u odlazak lekarima - priča očajna srednjovečna žena.

Domu zdravlja Bar je potvrđeno da je ženu ujeo konj. Dostavili su izveštaj lekara veterinarskoj inspekciji.

- Konj nije nađen. Na osnovu pregleda konja utvrđuje se terapija koju žena treba da primi - kazali su u Domu zdravlja Bar.

Veterinari tvrde da je retkost da konj ujede, ali se dešava. Konji mogu da obole i od besnila, ali poslednjih godina veterinari nisu zabeležili takav slučaj.

Između Sutomora i Čanja nalaze se divlje plaže Štrbina i Maljevik. Netaknuta priroda, šljunkovite plaže, biserno čista voda, kao i lekoviti blato razlozi su zbog kojih se dolazi u ove uvale. Ipak, prisustvo čopora i krda stoke nije atrakcija već predstavlja rizik.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Luka

pre 4 godine

Ne treba konja da tražite nago vlasnika !!!poznajem taj teren muče konje godinama i onda kad konj nekoga ugrize,njega traže umjesto vlasnika !!skoro svakom konju vezu prednje noge,sramota sta rade smradovi!!

Nedajdatetrtu

pre 4 godine

Milo Djukanović kaže da Crna Gora živi evropski život zagledana u evropsku budućnost. Ujedaju li konji po Evropi ?!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17