• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2019

11:01

(VIDEO) AKO VAS OVO NE DIRNE, NIŠTA NEĆE! Devojčica iz Makedonije zapevala Vidovdan u Informeru!

Društvo

(VIDEO) AKO VAS OVO NE DIRNE, NIŠTA NEĆE! Devojčica iz Makedonije zapevala Vidovdan u Informeru!

Podeli vest

Ako ste se imali dilemu da li je Kosovo srce Srbije, posle ovog snimka sve će vam biti jasno. Juče je našu redakciju posetilo više od 150 dece iz "Kampa prijateljstva" u organizaciji manastira Hilandar

Razlog posete je tradicionalna pomoć koju Informer u saradnju s manastirom Hilandar pruža najmlađima. Među divnom dečicom iz Srbije, Makedonije i Hrvatske, našla se i 17-godišnja Blankica Zunzurevska iz makednoskog Kučevišta.

Kako kaže, prvi put je u "Kampu prijateljstva", a vreme provodi u igri s vršnjacima, ali i pesmi. A onda je pokazala kako peva. I to "Vidovdan"...

Video koji ćete pogledati nikako vas neće ostaviti ravnodušnim, dovoljno je da vam kažemo da i dan nakon posete, Blankicin anđeoski glas odzvanja u našim ušima i srcima.

(FOTO/VIDEO) DECA IZ "KAMPA PRIJATELJSTVA" POSETILI REDAKCIJU INFORMERA! Humanitarna akcija manastira Hilandar i našeg lista!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija