• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.11.2019

19:12

AJFON ZA 100 DINARA?! PA GDE TO IMA? E pa u Jagodini je to moguće, ALI TO NIJE SVE!

Društvo

AJFON ZA 100 DINARA?! PA GDE TO IMA? E pa u Jagodini je to moguće, ALI TO NIJE SVE!

Podeli vest

Na listi predmeta su i roštilj, pegla za kosu, četkice za šminkanje, gramofonska ploča, insulin aparat, ukras za tortu...

U prostorijama "Pošte" u Jagodini danas je održana javna prodaja neisporučenih pošiljaka, pa je tako na prodaju ponuđena polovna garderoba, tehnika ali i bižuterija i knjige.

Na spisku za prodaju bilo je 115 predmeta, od šampona za kosu, minđuša i lančića, do muških papuča, dukseva, steznika, mašine za mlevenje oraha, parfema...

PROSEČNA KOVERTA "TEŠKA" 53.698 DINARA! Realno povećanje za 10,9 procenata u odnosu na isti mesec prošle godine!

Kako se navodi u javnom oglasu objavljenom na sajtu "Pošte", za polovne muške patike, na primer, stavljena je početna cena od 100 dinara, koliko je iznosila i početna cena za mobilni telefon "ajfon" uz koji idu slušalice i punjač.

Na listi predmeta su i roštilj, pegla za kosu, četkice za šminkanje, gramofonska ploča, insulin aparat, ukras za tortu...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija