• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

02.01.2020

19:46

MONIKA SE OGLASILA I POSLALA PORUKU SRBIJI! Poželela je samo jedno...

Društvo

MONIKA SE OGLASILA I POSLALA PORUKU SRBIJI! Poželela je samo jedno...

Podeli vest

U blizini klinike gde leži se i dalje nalazi grupa policajaca koja obezbeđuje prostor, a devočicin otac preneo je njene reči upućene svima koji su porodici pružili podršku

"Srećna svima Nova godina", poručila je danas Monika Karimanović (12) iz Niša koja se oporavlja na Dečjem odeljenju Kliničkog centra u Nišu, a od desetodnevne torture Ninoslava Jovanovića zvanog "Malčanski berberin" koji je oteo 20. decembra dok je jutru išla u školu.

- Monika vas sve pozdravlja, svim dobronamernim građanima koji su porodici pružili podršku želimo srećnu Novu 2020. godinu. Monika je dobro, oporavlja se, počela je normalno da priča. Ona je i prvog dana govorila, ali je bila zbunjena, uplašena, a sada je sve u redu - rekao je Robert Karimanović, otac male Monike.

MALČANSKI BERBERIN SKOVAO PAKLENI PLAN! Planira da pobegne OVAKO! MEŠTANI U PANICI, PRERUŠEN U...

 

 

Uz ovu devojčicu koja je već prozvana "lavica" zbog hrabrosti tokom 10 dana iscrpljivanja po hladnim kućama, kilometarskim pešačenjem, leži i mama Aleksandra. O Moniki kako saznajemo, brine grupa lekara. Ogrebotine i modrice koje je imala po telu su zalečene.

U blizini klinike gde leži se i dalje nalazi grupa policajaca koja obezbeđuje prostor jer je njen otmičar još uvek na slobodi.

Podsećanja radi, potraga za devojčicom trajala je danima. Srećom, Monika je pronađena posle 10 dana strepnje, ali policija i dalje traga za Malčaniskim berberinom.

OTVORIO JE PROZOR I... OTKRIVAMO: Ovom rečenicom je Malčanski berberin NAMAMIO MONIKU U KOLA

 

 

Danas je 14. dan potrage, a ovih dana se, prema poslednjim informacijama, pretražuje teren oko Niša, Knjaževca i Svrljiga.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar Marinković

pre 4 godine

Monika želim ti brz oporavak i serna ti nova 2020 godina i da ti se ispune seve želje !

Ja

pre 4 godine

Sve najlepse Monika i bolje se pazi ubuduce . Srecno mila.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija