• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.02.2020

14:26

ŠOKANTAN SNIMAK IZ CENTRA BEOGRADA! Pretukao devojku usred dana i niko ne reaguje! (VIDEO)

Društvo

ŠOKANTAN SNIMAK IZ CENTRA BEOGRADA! Pretukao devojku usred dana i niko ne reaguje! (VIDEO)

Podeli vest

Snimak nasilja na kom se vidi kako mladić udara u glavu devojku usred dana na Zelenom vencu, objavljen je na Fejsbuku.

Ono što je zgranulo i šokiralo sve korisnike društvene mreže je to što niko nije reagovao da spreči ovog mladića!

- Dakle, ovo se dešava oko 15 časova na Zelenom vencu usred Beograda. Prethodilo je pesničenje, vucaranje za kosu a onda i ovi nezgodni udarci, ponižavajući. Dve stvari su jezive. Prva je svakako nasilje, a druga je intertnost okoline i nedostatak reakcije na nasilje. Produžetak ovoga je nasilje u porodici i crna hronika. E protiv toga se borimo - napisao je Pavle Bihali iz Pokreta Levijatan, koji je objavio ovaj snimak.

Korisnici društvenih mreža oštro su reagovali na ovaj video, a Bihali je naveo da je autor snimka majka sa maloletnim detetom i da nije mogla nikako da pomogne nesrećnoj devojci u tom trenutku, ali da je dobro što je zabeležila dokaz o nasilju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boris M

pre 4 godine

"...i niko ne reaguje.." - Da, i niko ne reaguje.. a jedan od razloga je višedecenijsko postojanje dve pravne besmislice "nužna (samo)odbrana" i "prekoračenje nužne (samo)odbrane". - Da ne pominjem odavno beskorisnu policijiu...

Ja samo ja

pre 4 godine

Voleo bi da naletim na takvog siladzije dok tuce zenu, devojku ili nevezano samo da je zanska osoba, slomio bi ga kao dete tresnju. Taj bi do kraja zivota samo kusao supicu sa malom kasicicom.

nnn

pre 4 godine

a što mora da je žensko.....treba odbraniti svakoga ko je slabiji ne vezano za pol,ili vrstu nasilja..... i verbalno slabiju osobu treba odbraniti.........

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17