• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.04.2020

21:36

DA LI JE ŽENA OD 92 GODINE UMRLA OD KORONE? ILI ONAJ ČOVEK U TERMINALNOJ FAZI KARCINOMA... Doktor Nestorović OBJASNIO: Mi ih sve računamo kao žrtve koronavirusa, ali...

Društvo

DA LI JE ŽENA OD 92 GODINE UMRLA OD KORONE? ILI ONAJ ČOVEK U TERMINALNOJ FAZI KARCINOMA... Doktor Nestorović OBJASNIO: Mi ih sve računamo kao žrtve koronavirusa, ali...

Podeli vest

Doktor Branimir Nestorović gostovao je u specijalnoj emisiji na TV Pink povodom borbe protiv koronavirusa i tom prilikom objasnio da nisu sve zemlje prijavile tačan broj umrlih od koronavirusa, ali da je Srbija bila poprilično poštena u tome

- Statistika beleži ono što zemlje prijavljuju. Bugarska je slična nama po broju stanovnika. Prosto je neverovatno poverovati u podatke njihove. Za Sloveniju je odlično kako se izborila s obzirom na blizinu Italiji. Hrvatska radi brze testove, a mi radimo bris iz nosa. Zašto neko smanjuje rezultate, zašto neko povećava, to je pitanje politike sad. Čitao sam rad jednog italijanskog stručnjaka. Meni je umro prijatelj kardiohirurg Marković, umro je i od drugarice moje brat... Ja smatram da smo mi bili veoma pošteni pri priznavanju rezultata. Sve smo računali da su umrli od Covid-19.  I onu ženu sa moždanim udarom od 92 godine i onog čoveka sa terminalnom fazom karcinoma... Sad je pitanje da li su umrli od primarne bolesti ili od kornavirusa. A mi smo ih sve vodili da su od korone - objasnio je doktor Nestorović.

ČAK I AKO NE USPEMO DA ZAUSTAVIMO VIRUS, POSTOJI JEDNA DOBRA STVAR U SVEMU TOME! Kisić Tepavčević objasnila DVA znaka koja pokazuju da znamo šta radimo u doba epidemije!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vera

pre 4 godine

Idiote maloumni pa imaš preko 5000 zaraženih i preko 100 mrtvih pa nemaju oni svi 92g i terminalnu fazu a i da imaju zašto da ih Korona ubije ako mogu da žive još koju godinu da bar vide unuke kako rastu....?

Kažu

pre 4 godine

Britanija stala uz Ameriku da tuže Kinu i traže odštetu za Korona virus! Češki i Slovački turisti sa potvrdama da nisu zaraženi najavili dolazaka na hrv. Jadran! Hrvatska ima tako dobre brojke i razmatra "puštanje u funkciju gradskog prometa"! Srpski hram Preobraženja Gospodnjeg u Zgarebu zbog zemljotresa je za Vskrs a i posle skroz neupotrebljiv a Vedrana neće sada da piše kakva je to Božja kazna a Vučić neće da uplati bar 10 mil.E da se obnovi!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija