• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbijadanas

18.04.2020

18:24

(FOTO) NOVE FOTOGRAFIJE DANILA VUČIĆA SA SAJMA! Ista pravila važe za sve, NEMA POVLASTICA ZA SINA PREDSEDNIKA VUČIĆA!

Društvo

(FOTO) NOVE FOTOGRAFIJE DANILA VUČIĆA SA SAJMA! Ista pravila važe za sve, NEMA POVLASTICA ZA SINA PREDSEDNIKA VUČIĆA!

Podeli vest

Danilo Vučić je juče nešto posle 18.30 časova stigao na Sajam

Sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića Danilo svoju borbu protiv opake korone od danas nastavlja na Beogradskom sajmu s obzirom da je zahvaljujući poboljšanoj kliničkoj slici konačno napustio Infektivnu kliniku, gde se leče najteži slučajevi, te oporavak i lečenje nastavio na BG sajmu među lakšim bolesnicima.

Za razliku od mnogih koji su do pre nekoliko dana drvljem i kamenjem zasipali i samu ideju da se bilo ko leči na BG Sajmu, Danilo je odlazak tamo, kao i njegova porodica, jedva dočekao jer to znači korak bliže ozdravljenju i odlasku kući.

Deca predsednika Srbije, Danilo i Milica, kao i mnogi drugi njihovi vršnjaci su volontirali. Tako je Danilo sve vreme radio u Areni, a predsednik Vučić nikada nije dozvoljavao niti tražio bilo kakav poseban tretman za svoju decu.

Danilo Vučić je juče nešto posle 18.30 časova stigao na Sajam gde se prebacuju pacijenti koji su pred otpuštanjem kući i čekaju negativan nalaz na koronavirus.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
petar golemi

pre 4 godine

Ova stoka koja komentarise porodicnu situaciju Predsednikove porodice je odavno pokazala da im nije mesto u bilo kojoj ljudskoj zajednici. Danas provociraju Preedsednikovu poroducu, sutra ce udariti , naravno verbsalno i preko drustvanih mreza , na svakog ko argumentima ukazuje na njihovu nedosladnost , da ne upotrbim koju goru rec na takve izrode....Jer za takve nisu reci.....No , mi smo hriscani pa se molimo i za te izgubljene duse, pa , kada ova posat prodje da im damo asov i lopatu da nestto rade , da budu od koristi.

Srbin

pre 4 godine

Kakav otac takav i sin. Skroman iskren, posten. Mladicu moj budi ponosan na oca, takvi se radjaju jednom u sto godina. Nije Srbija imala tako skromnog presednika postenog i borca za svoj narod: Zato ga narod ceni i voli. Nikada nijedan presednik Srbije nije bio tako cenjen u svetu kao sto je to tvoj otac Aleksander Vucic. Bog da vas cuva.

Penzionerj

pre 4 godine

Zelim ti brzo ozdravljenje i da se vratis svojoj prodici zdrav, srecan i veseo.

Milan

pre 4 godine

Vucko je car, za nas u Bosni nema drugog presjednika niti će biti, više nam je pomogao za ove zadnje 2 godine nego Crnogorac Slobodan Milosevic, Koji se nikad nije udostojio da dodje u Banja Luku, ili Kostunica, Tadić ma klosari su svi za Vucka.

Branka

pre 4 godine

Danilo, svu srecu ovoga sveta ti zelim, da budes ponosan na svoga oca koji se bori za svakog coveka u Srbiji i da vas sve Bog cuva od svakoga zla. I ovi sto vas napadaju mogu samo pod prozor da vam pljunu nisu ni za mali nokat blizu Aleksandru, predsedniku kakvog Srbija nikada nije imala. Hristos Vaskrse,

Dragan

pre 4 godine

Nema predaje, Napred momcino jak si ti kao i tvoj tata.POBEDJUJETE OBOJE.

tomas gustafsson

pre 4 godine

Молим редакцију Информера да не провоцира више оваквим текстовима Драгана Ђиласа-Изногуда и петоколонашку "опозицију", јер тиме утичу на њихово, ионако слабо, ментално здравље! Па, зар не видите да су потпуно одлепили и више не знају ни шта причају ни шта раде! И то све зато што председник ВУЧИЋ ОРГАНИЗУЈЕ,КООРДИНИРА И ВОДИ ПОТПУНО УСПЕШНО БОРБУ СРБИЈЕ ПРОТИВ ЗЛА КОЈЕ НАС ЈЕ ЗАДЕСИЛО!!!

TV

Ovo su bile dve najveće ljubavi Radmile Živković! Prijatelji i kolege otkrili detalje života legendarne glumice! (VIDEO)
Live TV

Ovo su bile dve najveće ljubavi Radmile Živković! Prijatelji i kolege otkrili detalje života legendarne glumice! (VIDEO)

Glumica Radmila Živković preminula je danas u 72. godini života. Ostavila je brojne uloge u kultnim filmovima i serijama. U specijalnoj emisiji Informer TV glumac Irvan Mensur, sin Velimira Bate Živojinovića, Miljko Živojinović, Ivana Vujić, bivša direktorka Narodnog pozorišta i Molina Udovički Fotez, umetnički direktor drame Narodnog pozorišta.

20.09.2024

21:01

Istinska moć Mosada je nesaglediva! Mitovi o obaveštajnoj službi Izraela uteruju strah u kosti celom stanovništvu! (VIDEO)
Live TV

Istinska moć Mosada je nesaglediva! Mitovi o obaveštajnoj službi Izraela uteruju strah u kosti celom stanovništvu! (VIDEO)

Mosadu je cilj da utera strah u kosti stanovništvu. Trenutno se pola Bliskog istoka ustručava da uključi mobilni telefon, pa čak i kućne uređaje. U narednih mesec dana treba da se održi nešto što je nazvano "Poslednji test za čovečanstvo" gde će se utvrditi da li je već sada veštačka inteligencija pamentija od ljudi. Rezultate istraživanja nećemo saznati. Na ove teme u emisiji "Otvoreni studio" govorili su ekonomista Bojan Dimitrijević, Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost i istoričar Goran Šarić.

20.09.2024

20:18

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Miljenica publike prve sezone Masteršefa otkriva za Informer zašto nikada više ne bi učestvovala u takmičenju i šta neće biti na meniju u njenom restoranu
Srbija

Miljenica publike prve sezone Masteršefa otkriva za Informer zašto nikada više ne bi učestvovala u takmičenju i šta neće biti na meniju u njenom restoranu

Ljubitelji kulinarstva u Srbiji sigurno znaju ko je Anamaria Babičković. Za one koji nisu pratili prvu sezonu tv serijala Masteršef, takmičenje kuvara amatera pred kamerama i pod budnim okom profesionalnog žirija, ova mlada Subotičanka osvojila je drugo mesto. Ali ceo rodni grad, a moguće i veći deo Srbije, smatra je pobednicom!

20.09.2024

18:18