• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Telegraf.rs

20.07.2020

17:17

PORODILA SE TRUDNICA KOJA JE BILA NA RESPIRATORU U NIŠU! Beba preminula!

Društvo

PORODILA SE TRUDNICA KOJA JE BILA NA RESPIRATORU U NIŠU! Beba preminula!

Podeli vest

Trudnica iz doljevačkog sela Orljane, koja je bila u teškom stanju zbog koronavirusa, porodila se danas, ali je novorođenče preminulo

- Obavljen je porođaj, ali nažalost, uprkos svim preduzetim merama, novorođenče je preminulo - rekla je za Telegraf.rs direktorka Klinike za dečiju hirurgiju KC Niš Anđelka Slavković.

Podsećamo, trudnica je bila na respiratoru.

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlado

pre 4 godine

Halo ljudi, probudite se već jednom, ovo se ne dešava "nekome tamo daleko", ovo se dešava NAMA! Ostavite politiku i sve druge budalaštine, ostavite idiotske društvene mreže, gde je svako "lekar i stručnjak za sve" a nije završio osnovnu školu! Slušajte i poštujte ono, što nam savetuju lekari!

Muki

pre 4 godine

Sine, gde ti zivis, ja kad bi izasao na ulicu ne bi izasao zbog stoke, nego je dosta ovog novog svetskog poretka koji nam naturaju, zatvaranje u kuce i maksimalna kontrola stanovnistva, to je sad teorija zavere, a kad se desi neces ni smeti da pricas o tome, ja bi samo globalno napravio revoluciji da se skine otpad stanovnostva sa ledja ostatka sveta, jedan posto milijardera, a nema ih ni toliko, a 99% sirotinje, je l to preraspodela bogatstva i slusaj njih koji su sve bogatiji, a sirotinja ispasta, ne zatvara se piza hat i mek, nego kod mice iz kraja kafana i pecenjara i trafika i sekina pleskavdzinica, a tu se gradi mek na tom mestu, je l to svet koji zelis? To dobijas jer ide u tom pravcu, evo, sad se prenosi vazduhom, grip najagresivniji virus koji mutira generacijama nije izmutirao toliko za dva meseca da nas ocekuje 30% mrtvih, od jeseni, to je sve politika i to ona ne ovih na vlasti nego nekoga kontontrolise svet.

Vlado

pre 4 godine

Imaš ti dečko dosta sam sa sobom i tvojim zaverama. Po godinama sigurno mogu da ti budem otac!

Mira

pre 4 godine

Sta to saveruju kad ni oni ne znaju nista jer nije uradjena nijedna obdukcija ?

sledeća vest

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija