• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.08.2020

10:32

SRBI, NEMOJTE DA SE IZNENADITE! LETOVANJE U CRNOJ GORI, PA KARANTIN! Kon: Svako ko priča drugačije, NE ZNA ŠTA PRIČA! RIZIK SE POVEĆAO!

Društvo

SRBI, NEMOJTE DA SE IZNENADITE! LETOVANJE U CRNOJ GORI, PA KARANTIN! Kon: Svako ko priča drugačije, NE ZNA ŠTA PRIČA! RIZIK SE POVEĆAO!

Podeli vest

Epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon gostovao je u Jutarnjem programu TV Prve gde je kao svoj lični stav izneo da ne bi trebalo nikog da iznenadi ukoliko se uskoro uvede mera karantina za srpske državljane prilikom vraćanja sa letovanja iz Crne Gore

Iako je pre dva dana dr Branislav Tiodorović rekao da za naše građane neće biti uveden obavezan PCR test po povratku iz inostranstva, dr Predrag Kon ipak nije odbacio takvu ili sličnu mogućnost.

- Naši građani tek ulaze u Crnu Goru, šta će biti kad se budu vraćali… Tako da ne bi trebalo nikom da bude iznenađenje ako se uvede mera karantina. Ne mogu da je najavljujem, ovo ja govorim lično, u svoje ime. Kada je nešto stav Kriznog štaba, to ja onda jasno kažem, ovo je moje lično mišljenje - rekao je dr Kon tokom gostovanja na TV Prva tokom kojeg je bilo reči i o epidemiološkoj situaciji u Srbij i da li otvaranje granica sa Crnom Gorom povećava rizik širenja virusa.

Foto: printscreen TV Prva

Dr Kon priznaje da se otvaranjem granica povećava i rizik.

- Epidemiološki rizik se svakako povećava. Svako ko priča drugačije, ne zna šta priča. O tome moramo da raspravljamo. Mere u odnosu na BiH i Crnu Goru su i te kako pod uticajem politike. Neću više o tome da govorim. Epidemiološki rizik postoji - rekao je dr Kon na TV Prva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BIRAJTE

pre 3 godine

SOROSEVI BELI MANTILI U SRBIJI SU SATANISTI NA SLOBODI. ONI ILI NAROD

milankukic

pre 3 godine

to bi trebalo da bude normalno da po povratku iz crne gore urade test a dotle u karantin jer dole vlada epidemija

Luki

pre 3 godine

Gradski zavod kao ima službu koja može da provede nadzor karantina i izolacije. Nosimo troslojne maske,ali mozak nam još radi. To je efikasno uradila policija, ali je bilo vanredno stanje. Sve ostalo je kao reklama za kappa majice, poz.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15