• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.10.2020

12:29

NEĆU VIŠE DA BUDEM CRNA OVCA... Nestorović otkrio zašto se više ne pojavljuje u javnosti, A ONDA JE SPOMENUO KOKOŠKU...

Društvo

NEĆU VIŠE DA BUDEM CRNA OVCA... Nestorović otkrio zašto se više ne pojavljuje u javnosti, A ONDA JE SPOMENUO KOKOŠKU...

Podeli vest

Doktor Branimir Nestorović danas je gostovao u emisiji TV Prva gde je objasio zašto se više ne pojavljuje u javnosti

Kako je istakao, njegov privatni život je počeo da trpi, te se zato "povukao".

- Žena je prestala da izlazi sa mnom, a i dosadilo mi je da budem crna ovca. Ja sam lekar - naglasio je on.

Dr Nestorović je pričao i o svakodnevnim situacijama sa kojima se susreće, te je izdvojio situaciju kada ga je jedan čovek na ulici zaustavio kako bi mu poklonio krevet.

- Evo juče baš, desilo mi se da sam krenuo u pekaru i da me je zaustavio čovek i rekao mi da hoće da mi pokloni krevet. Kako bre, šta meni poklanjaš krevet - kazao je dr Nestorović u emisiji i naglasio da je zbog njega kćerka morala da ugasi Fejsbuk profil.

Foto: TV Prva / screenshot

Dodao je da je na poklon dobio i knjigu o Nikoli Tesli.

- To mi je poslao jedan čovek iz Sarajeva, to je baš lepo i fantastično. Sada ću i ja njemu da pošaljem moju knjigu da se zahvalim. Ovo je više nego da mi je poklonio 1.000 evra - istakao je dr Nestorović.

Ispričao je i da se u njegovoj biografiji nalazi slika "omiljene kokoške".

- Imao sam kokošku, živela je 16 godina i one imaju inteligenciju psa. Mi kažemo da je neko glup kao kokoška, ali kada pustite pile da poraste onda izraste u kokošku koja je inteligentna - ispričao je dr Nestorović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin Vranjski

pre 3 godine

Što ga više gledam, a manje slušam, sve mi više liče na pink pevca - Sofronija; priča mnogo i nepovezano, iznosi poluproverene neistine, ..... Sofronije, zamukni malo, smučio si se svima pa i najrodjenijima. Logoreja je čudo!

Grozda

pre 3 godine

Meni je on simpatican.Cula sam da ga hvale kao odlicnog pulmologa.Citala sam neke njegove savete za ocuvanje imuniteta,a i savete kako koristiti pravilno sodu bikarbonu.Pristalica je i za uzimanje suplemenata,izbegavajuci lekove.Trenutno po njgovom recptu pijem sodu bikarbonu sa limunom za izbacivanje slajma,i pijem kapsule medicinske gljive Ganoderma.

Stojan

pre 3 godine

Pa sto se onda i dalje pojavljuje. Gde sada salje zene.

Bravo

pre 3 godine

Izuzetan strucnjak i dobar covek. Hvala mu sto postoji. Toliko decijih zivota je spasao... Ovde ga komentarisu i pljuju ljudi koji mu ni profesionalno ni ljudski nisu ni crno ispod nokta.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija